ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Hamisan szól a Budai kürtje...

2018. január 04. - MÉRTÉK L.

Üzenem a saját magát arcátlanul egy egész régió hangjának nevező, öntelt képviselőJELÖLT úrnak, hogy ha már ígérete ellenére (mely szerint az ünnepek ideje alatt nem fog politizálni) képtelen volt megállni, hogy ne röffenjen politikáról, akkor legalább csak olyan dolgokról szóljon, amiben nagyon biztos. 

Ismét meggyőzött mindenkit arról, hogy mennyire képes betartani az ígéreteit...

A Jászok Hangjának közösségi oldalán hosszasan elmélkedett a jászsági Fidesz "mocskolódó" oldalairól, ahol az Ébredő Jászságot is megemlítette, mint egy olyan oldalt, amelyet külföldről szerkesztenek...

Hmmm.

Üzenem a saját magáról igen sokat gondoló Jászok hangjának, az önJELÖLT géniusznak, hogy ne fújjon a kürtjébe, mert hamisan szól... Üzenem a Jászok hangjának, hogy képzelje el: az Ébredő Jászságot szerkesztő "névtelen" alak sokkal közelebb van hozzá, mint gondolná és ezennel azt is üzenem, hogy mielőtt a helyi Fidesz dolgaival foglalkozna, tegyen rendet a saját háza (szervezete) körül és sepregessen a saját portáján, saját háza körül.  Takarítás közben lehet, hogy lehetősége lenne felismerni azt is, hogy mennyire közel van hozzá az Ébredő oldal szerkesztője. Egyelőre ennyi.

26551741_1807110375987975_1941794988_n.jpg

 

süti beállítások módosítása