ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Egy pávatánc VONAglásai az iszlám körül

2018. január 23. - MÉRTÉK L.

Ismerik a mondást, mely szerint ,,Róma sem egy nap alatt épült fel’’? Nos az alábbiak olvasása közben kéretik nem téveszteni szem elől az idézetet!

Az Iszlám elterjesztésének szándékáról, okairól és az ebben érdekelt gazdasági körökről, a "bevándorlás" valódi céljáról, a konzervatív keresztény szellemiség, a nemzeti öntudat eltiprásának szándékáról hosszan lehetne beszélni, vitázni. Ezekre - kedves olvasóim engedelmével- most nem térnék ki...

Azt viszont nem ártana felelevenítenünk magunkban, hogy a Jobbik,(élükön Vona Gáborral és Budai úrral) néhány évvel ezelőtti megvilágosodása után, hogyan vélekedik az iszlámról és mindez milyen hatással lehet ránk.

Ahhoz, hogy megértsük a Jobbik világnézetét, vissza kell mennünk az időben pár esztendőt.

Emlékszünk még Vona Törökországban töltött testvérlátogatására?

vona_plakat.jpg

Elsőként az islametinfo.fr nevű francia, annak nyomán pedig az angol nyelvű moroccoworldnews.com. közölte Vona véleményét az Iszlámról. Természetesen ezt bárki elolvashatja, hiszen teljesen publikus.

A Jobbik elnöke az iszlám és a kereszténység összehasonlításában az iszlám hitnek tulajdonított nagyobb erőt.

 

Vona(gló)  pártelnök úr nem először fejtegeti az arab népek iránti szimpátiáját, már önéletrajzi könyvében is leírta: ,,az iszlám a fény’’.

Néhány szösszenet Vona szájából:

 "Az iszlám az emberiség utolsó reménysége a globalizáció és a liberalizmus sötétségében"

’’ Egyetlen kultúra igyekszik megőrizni hagyományait, és ez az iszlám világ’’

Vona Gábor szerint ez a társadalom nagyszerű példa Magyarország számára.

Ezek a kijelentések azóta a feledés homályába merültek, vagy elnyelte őket a ,,fény’’( kinek hogy tetszik).

Azt eddig is tudtuk, hogy Budai úr, Vona Gáborban örök lelki társra lelt, ez érthető: hasonló a hasonlót keresi és aki keres, az talál... hasonlót... 

A barátságukat még jobban elmélyítette, hogy együtt gúnyolódhattak, alázhattak meg több millió nyugdíjast. Erre emlékszünk? Nem? Nem baj! Idézem Vona Gábor mély eszmefuttatását:

,,  szájukból szennyvíz folyik, a szemeikben gyűlölet lobog, kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul és hörgik fel a XX. század minden traumáját. ’’

Őszinte bocsánatkérésnek se híre, se hamva.

Budai úr -valószínűleg-  már akkor is szerette kigúnyolni az időseket amikor a radiológián még ápolóként végezte azt a csodálatra méltó munkát amihez sok alázat és emberszeretet kellett... Feltételezhető, hogy azért is indult inkább a politikai pályán (nem csak azért, hiszen a politikai semmittevésével járó pénz sem elhanyagolható) , mert ez a két tulajdonság éppen hiányzik belőle, meg amúgy is… Röntgen gépek mellett fotót készíteni nem akkora ,,buli” mint egy-két kátyús útszakaszon lekuporodni és pózolni.

Szerencsénkre pótolta több más tulajdonsággal, hiszen Vonához hasonlóan imádja a történelmet, persze nem a magyart… és, nem is igazán a teljes történelmet, csak inkább egy adott szakaszát… például az 1930-40-es éveket.

Valószínűleg már ő is megcsodálhatta Vona Gábor náci relikviagyűjteményét, ami olyan hatással lehetett rá, hogy azonnal csatlakozni akart a Vonás Vonós négyeshez. Ahhoz a "csapathoz", aminek már egy ideje szintén tagja  a méltán ,,tisztelt” (horvát fasiszta pártelnök) Frank Cirko is. Ő ismerős lehet híres náci fasiszta karlendítéssel való üdvözlő szokásairól. Frank Cirko azt mondta azért barátja Vona Gábornak mert a Vona pártjának tagjai osztják ,,nézeteit”. Nagyszerű kilátások.

vona_cirko.png

Az úriemberről dióhéjban érdemes még tudni, hogy fasiszta világnézetei mellett, rendkívül homofób ( várjunk! Akkor hogy barátkozik Vonával ?! ), és bőséggel használ bármit a provokáció tárházából, hiszen volt rá példa, hogy Frank Cirko egy barátjával kirúzsozva, sminkben, ölelkezve provokálta a meleg felvonulás résztvevőit Dél-Zágrábban (hogy csak egy példát említsek).

Joggal vetődik fel a kérdés, hogy ilyen nézeteket valló pártnak mennyi bizalmi hitelt tudunk még megszavazni?

Nem túl sok itt az ellentmondás?

 

jozan_plakat.jpg

Ha nem szánunk egy perc csendet ennek eldöntésére talán pár éven belül búcsút inthetünk a jóféle magyar disznóvágásnak, csadorban és burkában mennek majd bevásárolni a nők és szinte észrevétlenül egyre több mecset épül majd a templomaink köré... vagy helyére... 

Ébresztő!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása