ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Tetőfokára hágott a zavarodottság

2018. február 11. - MÉRTÉK L.

A "Jászok hangja" című oldal elkezdett "logikai kérdéseket" feltenni igen silány számú olvasójának. Talán még az egyik bejegyzésük címe sem megtévesztő (Tetőfokára hágott a félelem), csupán azzal az apró korrekcióval kell fűszerezni, hogy nem a Fidesz és nem Pócs képviselő úr esetében hágott tetőfokára a félelem, ahogyan azt a "jászok hangja" (sic!) sugallja, hanem éppen a jászsági Jobbik háza táján kezdtek el félni, hiszen egyre inkább az válik világossá, hogy kik is ők valójában, néhány évvel ezelőtt mit vallott a "legesélyesebb" jelöltjük.

"Vajon látta e már valaki Budai L-ot bármilyen, náci eszméhez köthető ruházatban, vagy tárgy közelében vagy netán nácizmushoz köthető dolgok imádatának reklámozása közben?"- teszi fel a száz pontos kérdést a jászok önjelölt hangja.

Az erre adandó választ mindenki eldöntheti egyénileg:

A válasz megfejtése előtt pedig szeretnék pontosítani valamit és megfontolás céljából Budai képviselőJELÖLT úr figyelmébe ajánlani. A képviselőJELÖLT úr egyik bejegyzését így kezdi: "Pócs János – hogy leplezze hétfői hazugságát – most épp egy hat évvel ezelőtt általam közzétett  ... gondolattal támad."  Szeretném megkérdezni, hogy mennyire veszít súlyából egy ember életében egy elkövetett bűn csak azért, mert 4-5-6 évvel ezelőtt követte el a vétkes...???

Most pedig az alábbiak alapján mindenki döntse el, hogy kinek van féltenivalója a Jászságban a választások előtt...

Budai "régi" eszméi, lelkének gazdag tárházából:

Adolf Hitlert idézte:

h_idezet.jpg

Szálasit idézte:

szalasi_2.jpg

 

És most még következzen pár olyan megosztott tartalma a képviselőJELÖLT úrnak, amelyek kifejezetten a krisztusi szeretetről, a galamblelkű szelídségről, empátiáról, mások feltételek nélküli elfogadásáról tanúskodnak:

cigany.jpg

 

cigany_etterem.jpg

 

 

cigany_1.jpg

 

zsido.jpg

 

zsido_1.jpg

 

süti beállítások módosítása