ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Budai megint elhamarkodta...

2018. március 24. - MÉRTÉK L.

Olvasom a néhány órával ezelőtti bejegyzését a jászsági amatőr jobbikos jelöltnek:

"Sajtótájékoztató keretében mutatta be Hódmezővásárhely frissen megválasztott polgármestere annak az 53 ellenzéki képviselőnek a névsorát, akik képesek győzelmet aratni a fideszes jelölttel szemben. Megtisztelő, hogy az 53 név között az enyém is ott szerepel, mint Jász-Nagykun-Szolnok megye 2. sz. választókerületének győzelemre esélyes ellenzéki jelöltje."- írja örömmámorában Budai Lóránt.

A legnagyobb jóindulat mellett sem tudok egyebet megállapítani ismét Budairól, mint azt, hogy amatőr.

28053222_1858734534158892_1141464339_n.jpg

Első sorban Hódmezővásárhely "friss" polgármesternek nem azért szavaztak bizalmat a vásárhelyiek, hogy országos jóslatokba kezdjen, hanem azért, hogy a vásárhelyiek ügyes-bajos dolgaival foglalkozzon, de úgy látom, agyára ment  fejébe szállt Márki-Zay Péternek a dicsőség. Ilyen hamar a fejébe szállt.

Másodsorban a Budai által ajánlott oldalra kattintva a következőket vonhatja le egy egészséges elméjű ember a közzétett felmérés adataiból:

1. Még a nagy összefogás is elismerte, hogy a 106 körzetből mindössze 53-ban vélik úgy, hogy létezik egyáltalán egy másik esélyes is a fideszes jelöltön kívül. Tehát a nagy összefogás sem eredményezte azt, hogy a többség elutasítaná a jelenlegi kormány politikáját.

2. Az említett 53 körzetben is az "esélyesnek" tartott jelölt messzemenően alulmarad a fideszes jelölttel szemben, csak éppen az illetők lennének a második befutók.

3. Az 53 "esélyes" ellenzéki közül, na most tessék megkapaszkodni(!), mindössze 20 körzetben tartják másodiknak esélyesnek a jobbikos jelölteket. Ezek között van -valóban- Budai is.

A 106 körzetből 20-ban látnak némi esélyt arra, hogy a Jobbik esélyes és EZT A NAGY BŐDÜLETET ADTÁK A JOBBIKOSOK EL ÚGY A NÉPNEK, HOGY ŐK A KORMÁNYVÁLTÓ ERŐ. Ezen a jóindulatú ember is csak mosolyog egy nagyot, legyint egyet és végzi tovább a dolgát.

Bevallom: egy kicsit nyugodtabb vagyok. 

Budai Lórántot pedig el kell keserítenem: A Jászságban (sem) lesz taktikai átszavazás. Aki baloldali értékeket vall és ráadásként még Budait is ismeri, az SOHA NEM FOG a Jászságban a Jobbikra szavazni! Erre bárki mérget vehet!

ÉBRESZTŐ!!!

süti beállítások módosítása