ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Budainak még egy bő órája van...

2018. április 08. - MÉRTÉK L.

Hamarosan eljön az igazság pillanata.

A mi jászsági térségünk (ön)jelöltje a reggeli órákban ismét elhamarkodottan örült. Beszámolt a szokatlanul magas részvételről és ahogyan hajlamos volt az utóbbi hónapokban elhinni magáról a mások számára egyáltalán nem nyilvánvaló sikerét, úgy a mai nap reggelén, délelőttjén is igen bizakodóan számolt be a választások általa remélt eredményeit jósolva.

Közben már dél körül szembesülnie kellett a választási kedv "apadásával", bizonyára matekozni is kezdett és elkezdett tudatosulni benne, hogy a jelenlegi részvétellel messzemenően alulmarad az általa közzétett felmérések arányaitól.

Budai már ezredszer követi el ugyanazt a baklövést. Túlságosan korán örül és túlságosan elhamarkodottan oszt meg olyan dolgokat tényként, amelyek még nagy mértékben változhatnak. Budai egy kisgyerekhez hasonlóan egy focimeccs 3. percében végeredményként ünnepelné a favorit győzelmét, ha az egy potyagóllal véletlenül megszerzi a vezetést a Real Madrid ellen.

Most, hogy egyre inkább érzi - jogosan- , hogy elbukta ezt a választást, önmagát és amatőr, hozzá nem értő személyiségét meg nem tagadva, már törvénysértést kiált videos bejelentkezéseivel.

20180408_172926.jpg

A legutóbbi videóján egy jászladányi roma rendezvény helyszínéről tudósít, természetesen megvágott felvétellel, ahol a megkérdezett személy már nem számolhatott be arról, hogy egy családi rendezvényről van szó, amit Budaiék természetesen kampányrendezvényként mutatnak be.

Már megszoktuk: A Jobbik Jászságon innen és túl, mindent kitalál, ha nem ő a befutó. Ahogyan azt is megszokhattuk már, hogy a saját nemzetük fiait is szidalmazzák, ha nem velük szimpatizálnak. Tegnap Jászberény főterén odáig süllyedtek, hogy nyíltan, hangosan blamálták a határon túli magyar testvéreinket.

Maradt még egy bő óra az urnazárásig. Azután Budainak el kell magyaráznia annak az "óriási" támogatóbázisának, hogy milyen felmérések alapján hazudta az általa közzétett népszerűségét a képünkbe. 

Nagyon-nagyon mélyre süllyedtetek, Lóránt!

süti beállítások módosítása