ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Mi várható a BUKÁS után?

2018. április 12. - MÉRTÉK L.

Azt mondják, hogy a kiszámíthatatlanság zabálja fel a legtöbb energiát az életben. Talán ezért fogy elképesztő ütemben a Budai Lóránt energiája. Mert minden kiszámíthatatlan és ingoványos körülötte. 

Az elmúlt napokban Budapesten jártam, ahol jobbikos körökből kiszivárgott, hogy Lórit is szeretnék lecserélni, mert a fővárosi fidesz-ellenes hadjárat után talán a Jászságra fordította a legnagyobb figyelmet az ellenzéki média, mégsem értek el semmilyen eredményt, sőt. Most már a Jobbik központi vezetése is rájött, hogy egy önfényező, de egyébként semmihez sem értő, tanulatlan emberrel nem tudnak eredményeket elérni. 

24909533_1517068964996101_4693840193727506877_n.jpg

A Simicska féle médiabirodalom hanyatlásnak indult. Bizonyára rájött (elég későn) a g...ciző oligarcha, hogy rossz lóra tett, rosszul választott, amikor pártot vásárolt. Talán még az LMP-vel is jobban járt vo(l)na.

Most szemtanúi lehetünk a köpönyegforgatás és az árulás következményeinek, amikor a pénzzel kitömött zsebű "nagy" emberek is tudomásul kell vegyék, hogy egy többségi népakarattal szembemenni nem túl szerencsés választás. 

Simicska annyira bosszút állt Orbán Viktoron és a Fideszen, hogy saját hűséges seggnyalóit hagyta megélhetés nélkül. Bezárta a Magyar Nemzetet, lehúzta a rolót a Lánchíd Rádióján és a Hír Tv-nek is meg vannak számlálva a napjai. Ez aztán az eredmény! Gratulálunk!

Nagy valószínűséggel a Simicska birodalmat kiszolgálók most már Soros bácsi médiumaihoz fognak átigazolni, ami ismételten igazolja majd, hogy ezeknek elveik, értékrendjük nincs, csak a pénz számít náluk.

Azon sem csodálkoznék, ha Budai, miután menesztik az örökösen jelölt státuszából a jobbikosok, feltűnne egy balliberális párt jelöltjeként a következő választáson. A testére tetovált kommunista szimbólumokkal talán azokban a körökben is elhitetheti majd, hogy ő hiteles.

Érdekes változások előtt állunk, érdemes figyelemmel követni majd a megélhetési "politikusok" helyezkedését. Kétségtelen, hogy lesz majd részünk bőven hányingerben. Kíváncsian várjuk, hogy Budai, a mi jászsági nagy kátyúfeltáró jelöltünk melyik párt színeiben biztosítja a továbbiakban saját maga számára azt a közel 500 ezer forintos bevételt, amelyben eddig része lehetett munka és teljesítmény nélkül.

 

süti beállítások módosítása