ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Az ellenzék további süllyedései

2018. április 16. - MÉRTÉK L.

Sajnálom, hogy le kell írjam, de nem hagyhatom szó nélkül:

Mindaz, ami jelenleg a "demokráciát féltő vesztesek" köreiben zajlik, egyszerre meríti ki a nevetséges, a siralmas és a szánalmas kategóriákat.

"Civil" szerveződésű méretes tüntetésen vesznek részt. Mindenki vegyül mindenkivel. Olyanok, akik pár évvel ezelőtt még a szó szoros és a szó átvitt értelmében is kikaparták egymás szemeit. Most már vegyül a szivárvány színűvel az egykori radikális, konzervatív, miközben többségként emlegeti önmagát, annak tudatában is, hogy ezzel a "nagy összefogással" sem sikerül többséget összehoznia. 

Én tudom, hogy nehezen viselhető a kudarc, tudom, hogy nem kellemes érzés a vereséggel szembesülni, de sokkal egészségesebb lenne az ellenzék részéről, ha szánalmas vergődésüket nem fokoznák tovább, hanem munkához látnának, hogy  ha ki is kapnak 2022-ben is, ne éppen ekkora méretű vereséggel kelljen szembesülniük. 

A mindenkinek mindenkivel való összefogásáról szóló tüntinek egyik kiemelkedő pillanata volt az, amikor két frissen a nép párjára álló jobbikos szuperművelt egyén szívének mély tárházából böffentette fel saját lényének esszenciáját. A sorfalat álló rendőrök között felfedeztek egy rendőrnőt is, akihez üdvözlőbeszédet intéztek, de ezt  csak szó szerint érdemes idézni:

„Nézd már azt a fapinát! Három hónapja baszták meg utoljára. Pókos a pinája. Néz rá, hogy mosolyog, baszd meg, tuti igaz!”

-amikor a parancsnok közbelépésére a sértett rendőrnőt hátsó sorba vezényelték és a helyét egy férfi vette át, akkor folytatódott a nép pártjára álló jobbikosok minősítgetése:

„Nézd, el is megy hátra, baszd meg, a fapina! Jött helyette egy kancigány.”    

A videófelvétel képsoraiban és hang-tartalmában itt gyönyörködhetnek a kíváncsi olvasók. Az említett idézetek a 14. perc 40. másodperctől "élvezhetők".

A videón látható jelentnek azért kell legyen pár tanulsága is: Láthattuk, hogy az enyhén szólva ittas néppártosodott jobbikos "új generáció" tagjainak trágár megnyilvánulását szó nélkül hagyták az új szövetségesek részéről jelen lévő rasztás hajú ifjú "demokraták". Az sem elhanyagolható, hogy milyen önfegyelemmel és méltósággal viselkedtek a rendőrök, akik szemrebbenés nélkül viselték egy részeg csőcselék megalázó beszédeit.

Nem jött össze a balhé. A "civilek" tervezett balhéja. Ahol a civil Gyurcsány, a civil Bajnai, a civil Lendvai Ildikó, a civil Juhász, a civil Vona Gábor és a minket, jászságiakat is jobban érdeklő "civil" Budai Lóránt tüntizett.

Én úgy látom, hogy újra is számolhatják a szavazatokat, sőt, újra ki is írhatnák a választásokat. Ahányszor csak akarják a demokráciát hiányoló vesztesek. Csak az nem egyértelmű számomra, hogy az ellenzéknek miért jó, ha egymás után kétszer, vagy többször méretes vereséget szenved? 

Ébresztő!!!

 

süti beállítások módosítása