ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Ébresztő gondolatok

2018. április 16. - MÉRTÉK L.

A tavalyi Aranylabdát Ronaldo nyerte el. Kérdezem csendben és alázattal: ha a Messire, Neymarra, Buffonra, Modricra és Ramosra adott szavazatok száma meghaladja a Ronaldóra adott szavazatok számát, akor nem is Ronaldót illeti a díj?

cristiano-ronaldo-football-ballon-d-or-2710601dnzeh_2038.jpg

Az interneten elérhető az összes szavazókör (több mint 10 ezer) részletes eredménye, ott vannak a szavazóköri jegyzőkönyvek. Minden szavazókörben voltak ellenzéki számlálók is, akik aláírták a jegyzőkönyveket. Egy csaláshoz több 10 ezer embert kellett volna bevonni. Tehát fizikailag és technikailag is lehetetlen, hogy csalás történjen. Az az abszurdum, hogy ezzel a csalás-elmélettel vezettek félre és tévesztettek meg több 10 ezer embert, ezzel az aljas rágalommal hecceltek fel tömegeket. Tipikus bolsevik eljárásmód: tolni kell a hazugságot, pofátlanul, gátlás nélkül, csak hazudni, hazudni és összeesküvés elméleteket gyártani. Nem csodálom, hiszen az "Orbán takarodj!"-on kívül egyetlen elképzelésükről sem lehet hallani, csak elpuffogtatott, életképtelen nagyot mondásokat.

Melyik párt a Ellenzék? Vagy már csak parlamenti küszöböt alig elérő kis csoportok összeverődését mutathatják fel? Így? Gyűjtőnéven, hogy Ellenzék?  Exkomcsik, neolibsik, prostituálódott Jobbik, vicc kategóriás is akadt. Pár percig nem tudnának együtt dolgozni! Ezek alakítanának kormányt? És ki lenne a vezetőjük? A csörgősipkás, tudatmódosítón élő Gyurcsány? Viccnek is rossz!

Tényleg igazságtalan a választási rendszer. Hogy lehet az, hogy a Fidesz 106 helyből 91-et megnyer (ami 85%!!) de csak 2/3-a van, a jobbik meg csak egyetlen helyen nyer, nekik meg 26 hely jutott a parlamentben???

Tudomásul kéne venni a valóságot, leülni, újra végiggondolni, hogy mit jelent a képviselői munka, amely már magában a nevében is benne foglaltatik, hogy valakiknek a képviselői kell legyenek a mostani vesztesek és azért veszítettek, mert akiket képviselnének, azok kisebbségben vannak. Újra gondolás után el kellene kezdjenek dolgozni, ha nem akarják tartalmatlan siránkozásokkal tölteni a következő 4 évet is, hogy majd 2022-ben ISMÉT kikapjanak. Akkor már lehet, hogy 4/5-el, ha így folytatják.

14761210243290301-original-557x330.jpg

süti beállítások módosítása