ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Eszes Béla néma csendje

2018. május 24. - MÉRTÉK L.

Nagy volt a hűhó nagy hűhó semmiért a kampányban. Eszes Béla, Jánoshida polgármestere "Új kezdet" lehetőségével szédítette a Jászságban azokat, akik szédíthetők voltak. Őrizve (saját) hagyományát, már ki tudja hányadszor forgatva köpönyeget váltva hitvallást, elindult egy "új kezdet" szlogennel, ami a valódi megmérettetésen igazolta mindazt, amit normális magyar ember gondolt az egészről: Bukás! Azaz nem kell újrakezdenie annak, aki jó úton halad. Eszes újrakezdési kényszerein viszont nem csodálkozom. Aki folyton rossz irányt választ, annak tényleg érdemes újrakezdeni. Talán az "új kezdet" után is kell egy még újabb kezdet. Számára.

Az Eszes úr kínálatára a Jászságban több, mint 95 %-ban (!!!), míg az Eszes Béla által vezetett településen, Jánoshidán is FELÉNÉL TÖBBEN (!!!!!!!!!!!!!!!!!) NEMET mondtak!

Eszes Béla már nem szól semmit. Legalábbis a közösségi oldalán maradt szótlan már több, mint egy hónapja. Pedig előtte szónokolt, nagyokat mondott, szavalt, szerepelt, élőben jelentkezett, ha kellett, ha nem (nem kellett volna- de ezt sokan mondták neki).

Eszes Béla nem kapott felhatalmazást arra, hogy a Jászságot bárhol is az Országgyűlésben képviselje.

Elmondom, hogy mire kapott felhatalmazást Eszes. (Igaz, ha most kellene felhatalmazni, már lehet, hogy nem ő kapná ezt a felhatalmazást, de a múltkori felhatalmazása még érvényben van). Szóval jó, ha az ember azzal foglalkozik, amivel megbízták és nem önjelöltként, másokat mocskolva szeretne kitaposni magának olyan pozícióba juttató utat, amiről csak egyedül ő hiszi, hogy az neki való. 

Ha Eszes Béla azzal foglalkozna, amire felhatalmazást kapott, akkor gondoskodna arról, hogy az általa vezetett Jánoshida határai ne szemétdombként fogadják, vagy búcsúztassák a Jánoshidára érkezőket, vagy az onnan távozókat. Akkor sem, ha éppen nem a főutak, hanem mezei földutak mellett landolt iszonyatos mennyiségű törmelék, bűzt árasztó szemét, vagy háztartási készülék, kellék és egyéb hulladékok.

Adott a költői kérdés: Miként képzelte Eszes úr képviselni az egész Jászságot, ha egy kis településen is képtelen a minimális rendet megteremteni, majd fenntartani?

20180430_104640.jpg

20180430_104212.jpg

20180430_103639.jpg


20180430_104314.jpg

20180430_104619.jpg

 

 

 

süti beállítások módosítása