ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

A Jobbik és az a sok bűz, amit áraszt

2018. június 06. - MÉRTÉK L.

Jászberényben a Szikra étteremben ülünk és beszélgetünk. Asztaltársaságunk egy része (többsége) jobbikos, vagy Jobbik-szimpatizáns. Helyesebben Jobbik szimpatizáns volt. Így: múlt időben. Csalódtak, csalódottak. Nem csodálom. Többnyire nem a cukisodást támogatók, csak hűek voltak egykori elkötelezettségükhöz, értékrendjükhöz, ezért szavaztak a Jobbikra és kihangsúlyoznám, hogy NEM a politikai megélhetést választó Budaira. Őt az asztaltársaság  többsége nullának tartja. Egyszerűen nem értik Lórántban, hogy miként lehet ekkorát fordulni. Csak egyetlen magyarázat létezik- mondják: a biztos megélhetés és a pénz.

Azt hiszem, a csalódottságnak a csúcspontját akkor sikerült elérniük a jelenlegi (már csak a nevében azonos) jobbikosoknak, amikor a klasszikusnak számító Gyurcsány őszödi beszédéhez hasonlóan a Jobbik is belátta: Hazudtak. Állítólag. Akkor hazudtak, amikor radikális, nemzeti érzelmű propagandát fújtak. Megtévesztettek több millió MAGYART azzal, hogy majd ők rendbe teszik mindazt, ami a magyarokat megilleti. Ezt -bár sokkal diplomatikusabban, mint Gyurcsány, de- Mirkóczki Ádám szóvívő úr mondta, hogy hazudtak. "Inkább az volt hazugság, amit 2010 előtt képviseltek"- így mondta. 

Számomra mindegy, hogy mikor mi volt hazugság, ha hazugság volt.

Szerintem nem enyhít a fájdalmainkon az, ha évekkel később tudjuk meg, hogy becsapott, vagy megcsalt a szövetségesünk, esetleg a házastársunk. Attól nem válik "kisebb" bűnné egy bűn, hogy 8-10 év után vallják be, mondják a képünkbe.

Ami jelenleg a Jobbikban zajlik, az teljesen szánalmas. Őszintén sajnálom a tagság felét, akik hittek a mesékben. Úgy jártak, mint az egyszerű ember, aki egy házaspárról azt hiszi a látottak alapján, hogy harmóniában, szeretetben élnek, majd amikor kiborul a bili és válókeresetet ad be egyikük, akkor kiteregetik a szennyest és kiderül, hogy minden csak színjáték volt, minden csak érdekeket szolgált.

Ha bárki hitelesen szeretne tájékozódni a jelenlegi Jobbikról, akkor ne a mi jászsági Budai Lórántunk oldaláról tájékozódjon, hanem kezdje el követni a Toroczkai, a Novák Előd és a Dúró Dóra oldalait, bejegyzéseit. Ezek a személyek nem emlegethetők egy napon Morvai Krisztinával, vagy Gaudi Nagy Tamással. Ezek a "végsőkig" kitartottak a jelenlegi és vállalhatatlan Jobbik mellett is. Nos, ők elmondják, hogy milyen emberek alkotják azt a jelenlegi Jobbikot, amelyiknek a mi Budai Lórántunk a megélhetéséért (mert egyébként semmihez nem ért) hűséget fogadott, szembe köpve pár ezer választóját, akik abban bíztak még legutóbb is, hogy ez egy gerinces csapat.

Ébresztő!

Budai semmi egyebet nem tesz, mint siránkozik és ferdít, ahogyan fent, a központban a kifinomult párttársai is tesznek. Nincs elképzelésük a jövőről. Ők csak egyet tudnak: mocskolni azokat, akik jelenleg is dolgoznak -ahogy tudnak- a magyar emberek jobb jövőjéért. Nekik ennyire futja. Mocskolódni, aljas módon támadni, kritizálni és közben jó sok közpénzt, adományt fizetésként felvenni. Olvassanak! Tájékozódjanak! A Jobbik már rég nem az a Jobbik, amelyikben hittek. Hiszen ők maguk mondták: hazugság volt, amit vallottak. Azt is csak érdekből tették. A gárdamellényeket már a sokadik köpönyegre cserélték. Gerinctelen, ócska banda!

Ennyi!

 

süti beállítások módosítása