ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

A "mártír"

2018. június 18. - MÉRTÉK L.

Napok óta nézem azt a szánalmas vergődést, amit Budai L. jászberényi örökös jelölt, aki örökösen veszít és örökösen lebőg önkormányzati képviselő művel. 

Lassan a kátyúkra mutogatásának fárasztó, kimerítő tevékenységét felváltotta a saját személyének mártír szerepben való feltüntetése. Lehetőleg naponta többször. A megtévesztés nagy művészeként, aki a visszahívásának fideszes szándéka okaként nem a valós okokat sorolja, hanem kitalált féligazságokkal altatja el olvasóit, követőit.


20180618_145704.jpg

Budai Lóránt az a típus (elég sok hozzá hasonló mentalitású ember él), aki a saját tévedéseit, bűneit apróságokként értékeli, amolyan "tévedni emberi dolog" stílusban egy kézlegyintéssel elintézné saját orbitális melléfogásait. Mások aljas gyalázása nem bűn, ha azt Budai követi el, míg ellenfeleinek azt is halálos bűneként rója fel, ha egy interjú során nyelvbotlásukkal kicsit nevetségesen nyilatkoznak.

Tisztázzuk egyszer és mindenkorra: BUDAINAK NEM AZÉRT KELLENE TÁVOZNIA AZ ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐI SZÉKBŐL, MERT A FIDESZT KRITIZÁLTA, HANEM AZÉRT MERT ZÁRT KÖRŰ ÜLÉSEKRŐL OSZTOTT MEG INFORMÁCIÓKAT, AMELYEKET NEM LETT VOLNA SZABAD MEGOSZTANIA!

Továbbá a jászberényi kórház igazgatójáról tett közzé valótlan információkat, sárba tiporva annak becsületét, miközben az igazgató egyik névrokonának adósságairól volt szó egy közleményben. A mi géniuszunk, a lyobbikos Budai ezt annyival intézte el egy interjúban, hogy: "ezt elismerem, ezt valóban benéztem". Budai számára ennyivel el van intézve. A közzétett hazugságainak a következménye, egy ember lejáratásának végeredménye már nem érdekli Budait.

Az, hogy ő sárba tiporja mások becsületét, az apróság, de ha Őméltóságának szakállát (mert haja nincs) megfújja a szél, azért az időjárásért felelős égieket is rács mögé csukná.

Eddigi -választások előtti - "munkája" kimerült abban, hogy blamálta a kormánypártiakat, akik dolgoztak körülötte. Mások dolgoztak, ő kritizált.

Mostanában, látva, hogy a kritizálás nem jó tanácsadó, nem hoz elég szavazatot, átváltott a szenvedő áldozat szerepére. Magára öltötte a sajnálatra méltó, igazságtalanul megvádolt hős köntösét. Mivel köntös,- vagy köpönyegforgatásban legyőzhetetlen, kíváncsian várom, hogy ez a mártír köntös mikor alakul át valami egyébbé.

Ébresztő, kedves jászságiak!

A Jobbik a szertefoszlás küszöbét átlépte. Budainak nincs más alternatívája, hiszen minden egykori értékrendjének és saját magának is ellentmondott már a kampányban. Ez az egyetlen útja maradt. Nagy "demokrataként" eljátszani a meghurcolt áldozat szerepét.

Közben illik szétnézni szép kis hazánkban, hogy a Jobbikról mi a véleménye egyre több jobbikosnak, amikor a Toroczkai-féle megalakulandó új mozgalomról szóló bejegyzéshez szólnak hozzá:


20180615_100116.jpg

Itt tartunk. Hamarosan kipukkad a Vona által mesterséges szédítő mesékkel felfújt lyobbikos lufi. 

Ébresztő! A hitelteleneknek, akik megtagadják önmagukat százszor is a pénzért és a hatalomért, egyszer lejár az idejük.

vonajobbiklufi180615_01.jpg

 

süti beállítások módosítása