Nem CSAK A NEMZET!
2017. június 15. írta: MÉRTÉK L.

Nem CSAK A NEMZET!

   Ha az egyszerű halandó magyar ember valamilyen oknál fogva külföldre utazott pár évvel ezelőtt és mostanában hazalátogat, nem ismer rá az "átrendeződött" erőviszonyokra.

   Kálmán Olga beszélgethet főműsoridőben Gyurcsánnyal... és nem akárhol, hanem a Hír Tv stúdiójában.

   Vona Gábor megtisztította a pártját. Nem a radikálisoktól. Azoktól képtelenség, hiszen ugyanazok maradnak a lelkük mélyén. Nem, nem, NEM! Csak a hangoskodó radikálisoktól szabadította meg a pártját. Bár az ott maradóknak se sikerül mindvégig uralkodni indulataikon és néha ki-kiszalad egy-egy nyakonb...szó szándék a szájukon, de valóban sokkal fegyelmezettebben gyűlöl a Jobbik mostanában.

   És kit gyűlöl? Mindenkit, aki nem vele van. Emlékezzünk csak vissza, itt is ott is mikről számoltak be az újságok:

   Vona Gábor, a nagy Igazságos, gondolkodás nélkül börtönbe csukatta volna Simicskát. Mert számára csak a nemzet számít(ott).

csak_a_nemzet.jpg

   Azóta azért más irányból kezdtek fújni a szelek, átrendeződött egy kicsit pár érdek. Nos, azóta Vonának eszébe sem jut Simicskát elszámoltatni. Főleg azok után, hogy a Jobbik is nagyon jutányosan, vagy ingyen használhatta az oligarcha hirdetőfelületeit. Több ezret... Arra, hogy ocsmány módon befeketítse a Kormányfőt. Nem sikerült, de ez már egy másik történet!

És íme, így lett, így lehet egy g..ciző óriásvállalkozóból, a börtönbe csukandó gazemberből a nemzet fia a Jobbik szemében. Egyik napról a másikra. Mert gondolom, nagy nemzeti státuszt kellett kapnia Simicskának, ha bele kell férnie a "csak a nemzet" szlogenbe... Vagy még sem. Mert aki ébren van, az tudja, hogy a Jobbiknál már nem csak a nemzet a fontos. Inkább így helyes: "CSAK A PÉNZ ÉS A HATALOM! AKKOR IS HA NAPONTA SZEMBE KELL KÖPJÜK MAGUNKAT!"

vona_simics.jpg