ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Jól fizetett, de rosszul képzett provokátor

2017. július 24. - MÉRTÉK L.

Csak száraz tények:

- Történt egy kis incidens Tusványoson az Orbán Viktor beszéde alatt.

- Egy lövétei (Erdély-Székelyföld) származású, pár éve Budapesten élő hölgy tiltakozásképpen a beszéd közben egy sípot kezdett el fújni.

2rinyacsaj.png

a baloldali és liberális média "véletlenül" pont a hölgytől 2-3 méterre helyezkedett el, hogy élőben közvetíthessék a méretes tiltakozást, amit már jóval az esemény előtt szervezni próbáltak a facebook oldalakon...

- A hölgyet kivezették a tömegből, ahol nyilatkozott. Jól irányzott kérdésekre válaszolgatott. A videofelvételből kiderül, hogy a paksi atomerőműnél tervezett munkálatokkal, valamint a római parttal (???) és a Dagállyal (???) van problémája. Ezért a tiltakozása.

- A rosszindulatú szemtanúk azt állították, hogy egy kicsit "szét volt csúszva a csaj" ilyen-olyan szerek hatásától, de ez nem más, mint rosszindulat.

- Illik tudni, hogy az erdélyi, székelyföldi "rossz szájak" azt beszélik, hogy van egy Soros által pénzelt újságírói tömörülés Erdélyben, akiknek legfőbb visszatérő témájuk minden olyan cég kritikája és hírnevének beszennyezése, amelyeket az elmúlt években magyarországi (állami) tőke beruházásával hoztak létre. Ilyen például az RDE Hargita nevű cég is. Ők biztosítják a hulladákszállítást és a hulladéktárolást Székelyföld több településén. Ahogyan más magyarországi tőkéből működő cégek, úgy at említett RDE is szúrja valamiért a szemüket a soros-bérenceknek. 

- Az "incidens" után egy nappal a teljesen objektív és elfogulatlan Hír Tv telefonon elérte a tiltakozó füttymester hölgyet. Érdemes végighallgatni, hogy ezennel már miért tiltakozott. Egyetlen szó sem esik Paksról és Dagályról: Itt a video !

- A teljesen tájékozott, következetes tiltakozó hölgy viszont azt sem tudta, hogy mikor hozták létre az általa kritizált szeméttárolót. A több, mint egy évtizede működő szeméttelep szerinte két éve működik és szennyezi a székelyeket...

No komment!

süti beállítások módosítása