ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Gárdamellény lecserélve, gyűlölő lélek konzerválva...

2018. április 04. - MÉRTÉK L.

A mi kis hazánkban létezik egy fajzat, amelyik abban a tévhitben él, hogy ha sminket, vagy öltözetet vált, akkor a környezetében mindenki elhiszi róla, hogy megváltozott. A jelenlegi "jobbikos" pedig egy ilyen fajzat. Megtagadva önmagát és mindent, amit vallott, megtagadva mindent, amivel egykori bajtársait maga köré sikerült vonzania, ott maradt a húsosfazék közelében, mert egy pénzes bosszúálló félőrült elhitette vele, hogy a húsosfazék közelében nem trendi a "radikális" nemzeti öntudat. És ez a fajzat elhitte.

Fontos megjegyzés: Kedves olvasók! Bizonyára tudják, hogy ha egy fehér köpenybe öltözött emberrel találkoznak, akkor az nem feltétlenül orvos. Lehet hentes is! Vagy a zárt osztályról egy őrült, aki orvosnak képzeli magát. Kedves olvasók! Bizonyára tudják, hogy mindenki a cselekedetei által válik hazafivá és nem attól, hogy hazafinak vallja magát (miközben a nemzet ellenségeivel, a magyarság gyalázóival, az ország egykori -szemkilövető- tönkre tevőivel egyezkedik a kulisszák mögött).

Az előbb említett "jobbikos" fajzat azt gondolja, hogy ha a gárdamellényt fehér (Budai Lóránt feliratú) felsőre cseréli, ha a bakancsát sportcipőre cseréli, attól már a lelki világa, lelkének érzelmi tartalma és világnézete is megváltozott. Vagy "jobbik" esetben ő maga is tudja, hogy ez nem így van, de a választópolgárokat hülyének nézve reméli, hogy a környezete elhiszi róla a változást.

Pár nappal ezelőtt az egykori bakancsos menetelők egy "barátságos" sétára indultak, amelynek végén betévedtek a Pócs János képviselő úr családja által működtetett kávézóba. A bejegyzés elején említett neo-jobbikos fajzat csak a piactéren barátságos az emberekkel, ahol még abban bízik, hogy  egy-egy hamis mosollyal megtéveszthetők az emberek. Ezzel ellentétben, zárt ajtók mögött, ahol csak ők maguk vannak egy törékeny pultoslánnyal, már nem bírnak magukkal, felébred bennük az egykori menetelős, zsidózós, cigányozós, ostorcsattogtatós énjük és annak tévhitében, hogy nem készül róluk video felvétel és hangfelvétel, felszínre engedik magukból a VALÓDI énjüket.

fenyegetes_kavezo_2.jpg

Fenyegetőznek, bosszút ígérnek minden aljas, galád módon kitalált, el nem követett bűnéért annak, aki nem azt vallja, amit ők. Ezek az emberek azt vallják "hivatalosan", hogy ők nem az ellentéteket és az eltéréseket keresik a társadalom rétegei, vagy politikai színei között, hanem a közös érdekeinket, az összefogás és együttműködés lehetőségét. Ez a fajzat azt hazudja magáról, hogy a "nép pártjára állt", miközben képtelen felfogni, képtelen feldolgozni, hogy a NÉP TÖBBSÉGE NEM ÁLLT AZ Ő OLDALÁRA!!!

Az említett jászsági -farkasként báránybőrbe bújt- neo-jobbikos fajzat kávézóban tett látogatásáról természetesen a fajzat hangoskodója egy bejegyzést is közzétett Facebook oldalán. Mielőtt mutatnám a bejegyzését, néhány gondolatot megosztanék olvasóimmal:

1. Pintér úr képtelen megbarátkozni a gondolattal, hogy elveszítette minden népszerűségét még abban a községben is, ahol egykor polgármester lehetett.

2. Pintér úr azt gondolja, hogy a Márki-Zay féle hódmezővásárhelyi "független győzelem" őt igazolja. Ő azt gondolja, hogy egy remek koncert végén a lábon álló tömeg a hosszan tartó vastapssal a függöny mögött álló takarítónőt jutalmazza...

3. Pintér úr azt gondolja, hogy a jászságiak nem a Jászságban élnek, nem járnak ki az utcára, nem járnak el lakossági fórumokra és nem beszélgetnek egymással. Ezért aztán Pintér úr azt gondolja, hogy mindenféle felmérések hamis adatait igazságként hitethet el a jászsági szavazókkal. Pintér urat ezúton is felszólítjuk, hogy ne hazudozzon százalékokról és ne hamisítsa meg Budai népszerűségi adatait. Pintér úrnak meg kell értenie, hogy az ő álmai nincsenek köszönő viszonyban sem a valósággal.

4. Üdvözöljük Pintér úr óriási vallomását, mely szerint ő még az ószövetségi (zsidó!!!) törvény bűvöletében él, nem szerzett tudomást a keresztény hit szeretetéről és a megbocsátásról, kegyelemről se hallhatott sokat.

5. Szeretnénk Pintér "szuperművelt" Ferenc úrnak tudomására hozni, hogy a 10 parancsolat mellett nem kell az Ószövetséget IS (!!!) olvasni, mert a 10 parancsolat az Ószövetségben található.

Az, amit a neo-jobbikos fajzat mostanában művel, már egyszerűen minősíthetetlen. 

Hajrá Jászság! Már csak négy napot kell kibírni ennek a fajzatnak a gyalázkodásából.

fenyegetes_kavezo.jpg

 

süti beállítások módosítása