Maradt még két napja Budainak az álmodozásra
2018. április 06. írta: MÉRTÉK L.

Maradt még két napja Budainak az álmodozásra

Már kevéssel több, mint 48 óra maradt a saját magát esélyesnek kikiáltó ellenzék számára, hogy a számukra keserű valósággal való szembesülésük időpontjáig hazudozhassanak még egy keveset.

A mi térségünk (ön)jelölt géniusza, a jobbikos (megfejthetetlen kérdés, hogy most már mi számít Jobbiknak) Budai Lóránt egyik frissen közzétett hirdetésében arra buzdít, hogy tájékozódjunk a taktikaiszavazas.hu, vagy a kireszavazzunk.hu oldalakról. 

Napnál világosabb, hogy ezek az oldalak Jobbik-közeli oldalak és ebben a formában nem kérdés, hogy a Jobbik saját oldalai kit tartanak a "legesélyesebb" ellenzéki jelöltnek. A Jobbik pénzéből működtetett oldalnak tilos lenne nagy arányú Fidesz-győzelemről beszámolni. A nagy arányú Fidesz-győzelmet csak április 9-én kényszerülnek majd elismerni, lehajtott fővel, magyarokat eláruló szívvel, lerágott körmökkel, józanodó ésszel.

A nemzeti érzelmű, jóhiszemű ember számára akkor kezd el sántítani a Budai,-  illetve a neo-Jobbik koncepció, amikor gondolkodni kezd, hiszen a Jobbik a jelenlegi stratégiájával nem tesz mást, mint szavazatokat szállít egy olyan bukott rezsim visszaállításához, amelyik 2010-ben négy ötöddel lett elkergetve a hatalom közeléből. Akkor még a Jobbikot nemzeti pártnak hitte a sok becsapott szavazó, de azóta Mirkóczki szóvivő úr tisztázta, hogy az akkor vallott eszméiket belehazudták a pofánkba.

Budai és megmaradt csapata, nemzetinek hazudva önmagát, egy olyan politikai bagázzsal hajlandó összefogni, együttműködni, amelyik lényegét tekintve nemzetellenes, internacionalista és globalista.

24909533_1517068964996101_4693840193727506877_n.jpg

A Budai által megjelölt taktikai szavazásra ösztönző oldalakat vizsgáljuk meg jobban:

A Budai által méltatott oldalak a 106 szavazókörzetből 27 körzetben balliberális jelöltre való szavazásra buzdítanak. Ez a Budaiék részéről már több, mint árulás. Nem csak a nemzet, hanem a saját szavazóik elárulása is! Ez a megmaradt neo-jobbikos csőcselék már odáig süllyedt, hogy az általuk működtetett oldalakon a szemkilövető Gyurcsány pártját és pártkatonáit népszerűsíti. DK-s hazaárulók megszavazására buzdít a Jobbik. Ide jutottunk... akarom mondani ide jutottak. Már nincs számukra semmilyen erkölcsi, vagy eszmei érték, csak a pénz és a hatalom, bármilyen áron.

Ezek után már nincs miről beszélgessünk!

Kedves jászok! Ébresztő!!!!!!!!!