ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

A gyurcsányimádás mellékhatásai...

2017. június 29. - MÉRTÉK L.

   Az egyszerű halandó ember egy bizonyos mélységi szintet tapasztalva egyik-másik politikusnál azt gondolná, hogy ennél lennebb nincs, ennél mélyebbre már képtelenség süllyedni... Aztán rá kell döbbennie, hogy mindig van még mélyebb szint is...

   Bár önmagában sokat, sőt mindent elmond egy emberről, ha kitudódik róla, hogy Gyurcsány Ferenc szenvedélyes rajongója, de ezt - úgy tűnik- még tovább is lehet fokozni. Niedermüller Péter úr, aki a DK alelnöke és EP képviselő, mellébeszélés nélkül vallja egy interjúban, hogy a migránsok beáramlása és a terrorizmus között nincs összefüggés, valamint azt sem titkolja, hogy legszívesebben lebontaná a kerítést a déli határszakaszon.

niedermuller_peter_hatter_gy_f_mti.jpg

Forrás MTI

   Niedermüller Péter ízlését és értékrendjét nem kívánom minősíteni, de ha valaki már nyiltan vállalva a magyar emberek biztonságának kockáztatását ösztönzi, akkor érdemes utánanézni, hogy kicsoda ez az ember. A badarságokat tartalmazó interjúin kívül kering a világhálón pár dolog az említett EP képviselő úrról:  

    Niedermüller Péter úr közel tíz évig tanított a berlini Humboldt Egyetemen.  2004 decemberében -állítólag-, előzetes bejelentés nélkül hagyta el az említett munkahelyét. Szintén a világhálón kering egy levél, amit 2006. május 2-án írt alá a világhírű egyetem képviseletében két neves professzor, Dr. Wolfgang Kaschuba és Dr. Rolf Lindner. A levélben az (is) olvasható, hogy Niedermüller azt híresztelte magáról, hogy súlyos beteg, miközben… "Nehézkes felderítési kísérleteink során az is bizonyossá vált, hogy Niedermüller Péter már nem a Humboldt Egyetem tagja, nem tartozik az Európai Etnológiai Intézethez, és nem viselheti a professzori címet sem. Nyilvánvalóan nem is beteg - saját állításaival szemben, amely állítások sok gondot okoztak nekünk".

niedermullerlevel.jpg

   Tehát a "proffeszor úr" 2004. december közepén bejelentés nélkül, angolosan, hűvösen távozott Berlinből és meg sem állt Pécs városáig...a véletlen műve lehet, hogy akkoriban riogatott december 5-ét megelőzően Gyurcsány a 23 millió románnal a kettős állampolgárságot illető népszavazás előszobájában.

    Az egyik magyarországi tudományos intézetnek címzett küldemény Niedermüller eltűnésének lehetséges okára is rávilágít: "Végül pedig azt sem szeretnénk elhallgatni, hogy Niedermüller Péternek jelentős pénzügyi kötelezettsége áll fenn a Humboldt Egyetemmel, valamint több - nem csak berlini - kollégával szemben." A DK alelnökének, európai parlamenti képviselőjének tehát jelentős összegű rendezetlen tartozásai voltak a munkaadójával és munkatársaival szemben, amikor szó nélkül lelépett Németországból, és a baranyai megyeszékhelyen húzta meg magát.

niedermull.jpg

   Ha az említett levél tartalma valós, akkor javasolnánk Niedermüller gyurcsányimádó határvédő kerítésbontó Péternek, hogy rendezze pénzügyi kötelezettségeit egykori németországi munkáltatójával és egykori kollégáival még azelőtt, mielőtt a kerítést elkezdené bontani...

 

süti beállítások módosítása