ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Budai Lóránt nem eszes.

2017. október 13. - MÉRTÉK L.
Soha nem gondoltam, hogy Budai Lóránt lángelme lenne, de hogy egyik baklövését egy másikkal is felülmúlja ilyen rövid idő alatt, azt végképp nem hittem volna még pár nappal ezelőtt sem.
Az távolról látható, hogy Budai egyre inkább nem tud mit kezdeni önmagával, és őrültebbnél őrültebb ötletei támadnak. Eszébe Fejébe vette, hogy sorra látogatja a jászsági települések polgármestereit- erről tesz vallomást közösségi oldalának egyik bejegyzésében. Ilyeneket ír:
" Ugyanis hiszem, hogy nem lehet valódi megoldásokat találni, de még csak helyes kérdéseket sem feltenni anélkül, hogy ne lennék tisztába a település vezetőinek tapasztalataival, gondolataival."
Eddig nem ment el egyetlen polgármesterhez sem, hiszen ez egy "friss" elhatározása, de legalább 

most már magyarázattal szolgál mindarra, hogy miért nem volt eddig egyetlen megvalósítható, életképes ötlete, megoldása sem, sőt, még helyes kérdéseket sem tudott feltenni.

22490029_1467884116581253_6323266631963009948_n.jpg
És hogy (hülye) ötleteit minél előbb valóra is váltsa, a "szellemi termékét" tettekre váltotta, így ellátogatott... mit tetszenek gondolni, hogy hova? Idézem:
"Ennek okán, a mai nap Jánoshidán jártam, ahol a térség egyik legtapasztaltabb polgármesterét, az ötödik ciklusát töltő és többek közt a Magyar Ezüst Érdemkereszt Polgári Tagozatát magáénak tudó Eszes Bélát látogattam meg. Polgármester úr! Köszönöm a megtisztelő fogadtatást..."
Ezek után miként akar eljutni Budai a többi települések polgármestereihez, amikor azok éppen a nem olyan távoli múltban taszították ki Eszes Bélát a Jászsági Önkormányzatok Szövetségének éléről. Annál nagyobb melléfogást a Budai részéről, mint Eszes Bélával dicsekedni, miközben a többi polgármesterhez készül, ... el sem lehet képzelni...
22406550_1467263109976687_8900499245436877896_n.jpg
A felajánlkozó vendégről sokat tudok, de lássuk csak, ki a vendégszeretetéről híres vendégfogadó:
Eszes Béla, Jánoshida polgármestere nagy valószínűséggel azért indul a teljesen esélytelen Gémesivel és az Új Kezdet nevű gittegylettel országgyűlési képviselőjelöltként, mert végképp elege lett a jánoshidai emberek gondjaiból, bajaiból és képes elmenekülni kormányoldalról a kilátástalan, számba se vehető ellenzéki Új Kezdet nevű pártba csoportba. Őt már egyáltalán nem érdekli Jánoshida. Azzal, hogy a szintén ellenzéki, de számára még riválisként is tekinthető jobbikos jelölttel találkozott és "eszmecserét" folytattak, talán az egész települést elárulta, akik bizalmat szavaztak neki. 
Ezek után kiváncsian várom, melyik lesz az a következő jászsági polgármester, aki Budait fogadni fogja, hogy majd szerepeljen az állandóan önmagát fényező Budai valamelyik hirdetésében, vagy bejegyzésében eszközként, amiből egyedül csak Budai profitálna... Ki fogja a nevét és becsületét adni ahhoz, hogy budailórika fényezhesse magát ismét mások dicsőségéből lopva ki egy kis büszkeséget?

Egyébként is meg kellene érteni végre Budainak, hogy amikor egy rajongó közös fotót készít egy kedvelt sztárral és azt közzéteszi, azt követően nem kezd el senki érte is rajongni... Hiába pózol itt-ott, vagy mutatja magát (el)ismertebb emberekkel, ettől ő még ugyanaz marad mindenki előtt... Az elismeréshez TELJESÍTMÉNYRE van szükség, Budai úr!
Budai -úgy látszik- nem fogta fel, hogy számára nem hozott, hanem vitt szavazatokat ez a "nemes" gesztusa.
Eszes Béla polgármester úr -úgy látszik- nem fogta fel, hogy az amúgy is megcsorbult népszerűségén még nagyobb rést ütött azáltal, hogy szóba állt Budaival.
Tőlük ezt követően még több településvezető el fog határolódni, de legalább ők ketten egymásra találtak.
Mikor lesz a következő eszmecsere? 
süti beállítások módosítása