ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Össze-vissza beszéd az "Egyenes beszéd" című műsorban

2022. április 02. - MÉRTÉK L.

Az ATV "Egenes beszéd" című műsorának meghívottjaként Márki-Zay Péter minden kétségünket eloszlatta arról, hogy neki és az ellenzék "nagy összefogásának" nincs semmilyen kivitelezhető, életszerű kormányprogramja.

egyenes_beszed.JPG

Senki nem gondolhatja komolyan, hogy Magyarország felelős kormányzásához elegendő az, hogy aki kormányzásra készül, minden mondatát úgy kezdi, hogy "Orbán Viktor hazudik". 

Márki-Zay Péter szerint szót kell fogadni az EU-nak, Márki-Zay Péter szerint nem jó, ha az élelmiszereknél és az üzemanyagnál árstop-ot vezet be a kormány, Márki-Zay Péter szerint az infláció nem állítható meg árszabályozásokkal, Márki-Zay Péter szerint azok a közvéleménykutatások, amelyek a jelenlegi kormány előnyét mutatják ki az ellenzékkel szemben, azok hamisak, Márki-Zay Péter még egy "egyenes beszéd" című műsorban sem képes egyenesen beszélni, legtöbbször kitér a konkrét kérdések elől, és egyetlen begyakorolt válasza van mindenre: Orbán a hibás. 

Nagyon vékony, halvány üzenet ez a választópolgárok számára, akik nem a Holdon, hanem Magyarországon éltek az elmúlt 12 évben is és saját életükben tapasztalhatták azokat a segítő kormányintézkedéseket, melyek által élhetőbb lett az életük.

A magyar emberek érdeke az, hogy Európában a legalacsonyabb áron fizethessék az áramot, a gázt, a magyar emberek érdeke az, hogy semmilyen módon ne keveredjünk bele egy tőlünk független háborúba, a magyar emberek érdeke az, hogy világválság idején is meg tudjanak élni a tisztességes jövedelmükből, a magyar emberek érdeke az, hogy országuknak egy felelős és nem egy össze-vissza beszélő kormánya, kormányfője legyen.

A magyar emberek tudják, hogy nem kötelező megbolondulni csak azért, mert a világ egy része megbolondult.

Nos, ez az egyenes beszéd!

süti beállítások módosítása