ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Budai ugat, a karaván halad. Óriási kontraszt a Jászságban (is)!

2022. március 24. - MÉRTÉK L.

 

A Jászság géniusza, Budai Lóránt ismét nagyokat mond (ír) a közösségi oldalán és képtelen felmérni, hogy azokkal a felvételekkel, amiket közzétesz, inkább szégyenkezni lehet, mintsem büszkélkedni.

Legutóbb éppen egy lakossági fórumon "szakmai beszélgetésen" szerepel, melynek meghívott szocialista vendége Ujhelyi István, az Európai Parlament képviselője volt.  

Most tekintsünk el attól, hogy Budai pár évvel ezelőtt még rácsok mögött szerette volna látni az összes szocialistát, tekintsünk el attól is, hogy mára már az első sorban ülve issza szavait azoknak, akiket pár éve a pokolba kívánt volna, tekintsünk el attól is, hogy Budai (ahogyan azt már évekkel ezelőtt is leírtam) bárkivel képes "összefogni" a hatalomért, tekintsünk el attól is, hogy akikkel most összefogott Budai, azok nemes egyszerűséggel trágyával etetett gombáknak nevezik a magyarok túlnyomó többségét, szóval tekintsünk el ezektől az apróságoktól.

De attól nem tudok eltekinteni, hogy egy "tekintélyes" vendég-előadóval megspékelt lakossági fórum  szakmai beszélgetés mindössze 13 (jól tetszenek látni: tizenhárom) embert tud kiváncsivá tenni. 

budai_ujhelyi.JPG

 A 13 érdeklődő úgy jött össze, hogy Budait, Szekeres Imrét, Eszes Bélát (Jánoshida újkezdetes géniuszát), Ujhelyi István meghívott vendéget és Kertész Ottó jelölt urat is beleszámoltam. Ja! Meg a fotóst is.

Ne csodálkozzunk! Ahhoz a kormányprogramhoz, amelyet a Gyurcsány által megrendezett összefogás dramaturg osztálya képes volt összehozni, még a tizenhárom érdeklődő is megbotránkoztatóan soknak tűnik.

Kerestem az érdeklődők között Gedei Józsefet is (úgy emlékeztem, ő is az összefogás oszlopos jászsági tagja), de közben eszembe jutott, hogy ő már korábban félreállt Budai csapatából és nem is szótlanul tette mindezt, hanem kiírta közösségi oldalára, amit gondol Budairól és annak bölcs döntéseiről. Gedei más szavakkal, de ugyanazt állítja Budairól, amit mi már évekkel ezelőtt megírtunk: Alkalmatlan.

Szóval így járnak azok, akik mindennel szembemennek, ami normális és életszerű. Így járnak azok, akik -ha kell- naponta tagadják meg saját értékrendjüket a hatalomért, így járnak azok, akik ellenzik a rezsicsökkentést, így járnak azok, akik felelőtlenül belerángatnák a magyarokat egy háborúba, így járnak azok, akik bármire képesek saját nemzetük ellen azért, hogy meg tudjanak felelni a globalista, neoliberális megbízóiknak.

Ugyanakkor nincs minden remény veszve, mert egyre többen ébrednek fel még azok közül is, akik eleinte bedőltek a Budai-féle szemfényvesztésnek.

Egyre többen tanúsítanak érdeklődést Magyarországon, így a Jászságban is az iránt, ami biztonságot, békét, tervezhetőséget, nyugodt, élhető jövőt kínál a magyaroknak.

Örömmel tapasztalom, hogy a megfontoltságnak, kiszámíthatóságnak, józanságnak nagyobb a vonzó ereje, mint a kalandorok, szerencsejátékosok, hataloméhesek megtévesztő, minden racionalitást nélkülöző őrültségeinek.

Pócs Jánosnak, és a Jászsági Fidesznek a lakossági fórumaira egyre többen látogatnak el. Tesszük ezt akkor is, ha a színlelt összefogás bajnokai trágyával etetett gombáknak tartanak minket.

pocs_forumok.jpg

 Mindenki tegye azt, amihez ért: A Fidesz kormányozzon, az ellenzék pedig kövesse a Ferit és hazudjanak reggel, délben, meg este.

Ha Magyarország előre megy, nem hátra, akkor a Jászság is előre megy, nem hátra!

 

süti beállítások módosítása