ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Segítsünk a jászsági Jobbiknak!

2017. május 10. - MÉRTÉK L.

   Budai Lóránt sajtótájékoztatót tartott- erről számol be egy közösségi oldalon a képviselőjelölt. Igaz, kicsit még fokozni próbálja várakozásaink izgalmát azzal, hogy nem árul el részleteket, csak a "továbbiakban"  ügyes hatásvadászat ... Mi várunk a "továbbiakig", közben már lerágtuk körmeinket izgalmunkban, hogy micsoda ezerszázalákosan biztos kormányváltó nagy titokról rántja le a leplet a mi Lórántunk.

(az elmúlt napokban Gyurcsány Ferenc is előállt valami fura és nem létező történettel, papolt nem létező dokumentumokról, amiket állítása szerint ő maga látott egyébként tudjuk a pontos orvosi diagnózisát annak, akinek látomásai vannak, amely alapján ultimátumot adott a Miniszterelnöknek. aztán Orbán Viktor úr nem perelte be a böszmét hetvenkét órán belül sem és azt követően sem és nem lett semmi. Kiderült, hogy egy nagy blöff volt a "nagy bejelentés" a dékás Ferike részéről és azóta kicsivel többen röhögnek rajta, mint addig).

Szóval Budai Lóránt így kezdi képének kísérőszövegét a sajtótájékoztatós bejegyzésében:

"A korrupció ma Magyarországon, éves szinten 400 milliárd forint kárt okoz."

Nem kellett sokat keresgélnünk és megtaláltuk az egyik (2013) évre szóló magyarázatot:

simidollar.jpg

              Forrás: atlatszo.blog.hu

   Nem tudjuk, mennyire fedi a valóságot az itt olvasható cikk tartalma, de talán megérné Budai Lórántnak egy pillantást vetnie friss támogatójuk dolgai felé, ha már amúgy is ennyire egymás közelébe kerültek, hogy az első 400 milliárdot minél előbb "visszavehessék"... Az sem zárható ki, hogy támogatói körből tájékozódva tapintott rá majdnem matematikai pontossággal Budai úr a pontos összegre.(???)

süti beállítások módosítása