ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Csak úgy...

2017. augusztus 15. - MÉRTÉK L.

   "Ha a magyar kormány váratlanul bejelentené, hogy megtalálták a rák ellenszerét, a baloldali ellenzék rögtön sajtótájékoztatót trombitálna össze, hogy kifejezzék nemtetszésüket. Mert így aztán mi lesz az onkológusokkal, és az onkológiai intézet egyéb dolgozóival? Munkahelyek fognak megszűnni! És az ilyesmi amúgy sem egyeztethető össze az Európai Unió jogszabályaival. Indítványoznák, hogy írjanak ki népszavazást, először is arról, hogy írjanak-e ki népszavazást. És persze Orbánviktormondjonle!

images.jpg


   Nemsokkal ezután a jobboldali ellenzék is hallatná a hangját, kikérnék maguknak, hogy az elpuhult amerikaiaknak való vegyipari mérgekkel próbáljanak gyógyítani bármilyen kórságot egy olyan népnél, akinek az ősei vágtában, hátrafelé nyilazva tartották rettegésben egész Eurázsiát és oly sok mindent kibírtak a századok során. Követelnék, hogy a kormány azonnal hagyjon fel mindenféle zsidó-liberális-szabadkőműves elemekkel való kollaborálással. Egyúttal Orbánviktormondjonle!
...
   A nép önfeledten ünnepelne, kivéve azokat, akiknek amúgy sem szokott tetszeni soha, semmi. Ők szépen Együtt hoznák a köz tudomására rendkívül konstruktív ötleteiket, javaslataikat. Síppal.. Vagy dobbal. Vagy nádi hegedűvel."

süti beállítások módosítása