ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Lenne néhány kérdésünk Budai Lóránthoz!

2017. szeptember 23. - MÉRTÉK L.

 

Olvastuk a Budai Lóránt közösségi oldalán közzétett "aláírásgyűjtés Jászladányon" című album kísérőszövegét, ahol egy telefonon szidalmazó úrnak üzente a képviselőjelölt Budai: " bármikor szívesen állok a rendelkezésére, egy építő és konstruktív, a térség életét előbbre vivő vitára bármikor nyitott vagyok."

Bízunk benne, hogy Budai úr még (vagy már) nem azt vallja  (bevalljuk, olykor nehéz követni, hogy éppen mikor mit vallanak),  amit a pártjuk elnöke vallott 2013-ban, így ha Ő még (vagy már) nem gondolja, hogy  "az Iszlám az emberiség utolsó reménye " és a keresztény értékeket még (vagy már) valós értékeknek tartja, akkor így, a Vasárnap közeledtével, amikor a legtöbb keresztény ember az Úr napját ünnepli lelkiekben is, amikor az önmagunkba nézésre, a lelki békénk keresésére adódik alkalom, tegye meg Budai úr, hogy őszintén válaszol néhány kérdésünkre. Előre is köszönjük!

1. Igaz-e, hogy a Bérunió-ra hivatkozva az aláírásgyűjtési akcióiknak van egyéb, rejtett politikai kampánycélja is? Egyébként mivel magyarázható, hogy "bérunió" címszó alatt minden standjuk feliratozása tulajdonképpen az adott település országgyúlési képviselőjelöltjét reklámozza?

apati_istvan_alairas.jpg

budai_a_nep_partjan_2.jpgmas_alairas_1.jpgtoth_peter_alairas.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Ha még egy röpke pillanatig maradhatunk a "bérunió" témájánál, akkor:  figyelembe véve azt a hangzatos címet, amivel az Index júliusban beharangozta az aláírásgyűjtés kezdetét, hogy "Európai aláírásgyűjtést indít a Jobbik a bérunióért" , Budai úr tudna mutatni nekünk csak egyetlen külföldi "partnerük" által szervezett aláírásgyűjtő akcióról cikket, vagy képet bárhonnan Magyarországon kívül?

3. Igaz-e, hogy voltak olyanok, akik kérték Öntől a jászárokszállási Down-szindrómás kislány családjának (akinek Ön kupakgyűjtési akcióba kezdett) elérhetőségét, esetleg bankszámlájuk számát, hogy őszintén, szívből segítsenek lehetőségeik szerint? Miért nem adta meg az elérhetőségeket? Miért gondolta, hogy a több héten át tartó műanyagkupak gyűjtési akció (kétségtelen, hogy kampányfogásnak nem rossz) hatékonyabb, mint azonnali több tíz, vagy százezer Ft egy rászoruló család számláján?

21558005_726118510927821_2643843975001387932_n.jpg21616440_726118614261144_1738469235499345903_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

4. Hány aláírást gyűjtött eddig össze Ön személyesen a Béruniót támogató emberek részéről a Jászságban? (Rendelkezésünkre áll erről egy információ, de hitelesebb lenne, ha erre Öntől érkezne megerősítés).

5. Mikorra gondolja megvalósíthatónak ebben az ütemben, hogy összegyűl az egymillió aláírás?

(Kisegítő kérdés: 2025, vagy 2030?)

6. Mi a véleménye arról, ha valakik (egy, vagy több) közismert EMBER(EKE)T (akkor is ha azokat egyesek szűk körben -maguk között- férgekként emlegetnek) több ezer óriásplakátnyi felületen, fényképeikkel TOLVAJOKNAK neveznek? Uszításnak tartja? Igen, vagy nem?

7. Mi a véleménye Simicska Lajosról?

8. Ha igaz az, amit Ön a 2014-es választások előtt mondott Simicskáról, hogy a Fidesz pénztárnoka és a Fidesz pénzét kezeli a cégein keresztül, akkor miként léphetett le a Fidesz pénzével a milliárdos?

8/a Pótkérdés: milyen érzés most a Jobbiknak a "fidesz pénzéből" kapni a támogató segítséget, a "fidesz pénzén működtetett médiumokban" (Magyar Nemzet, Hír Tv) szerepelni egyre gyakrabban?

9. Szokott lenni lelkiismeretfurdallása?

9/a Pótkérdés: Mennyire gyakran?

10. A saját jászsági csapatukon belül önmagát tartja a legalkalmasabbnak az országgyűlési képviselőjelölti pozícióra? 

10/a Pótkérdés: Ha tudja, hogy van Önnél sokkal képzettebb, rátermettebb személy önök között, miért ragaszkodik ennyire ehhez a képviselőjelöltséghez?

Még mielőtt a "névtelenségre" hivatkozva elterelné a szót a várt válaszokról, tisztelettel jelezzük, hogy a feltett kérdésekre a válaszok nagyon érdekelnék a jászsági embereket. 

Válaszait nyilvánosan, kommentben mindenki olvashatja majd.

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása