ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Ők csak ilyenek tudnak lenni

2017. szeptember 23. - MÉRTÉK L.

A Simicska-közeli Index és Vona tengelyen hol itt, hol ott felüti a fejét az idős emberek gusztustalan gyalázása, megszégyenítése.

Előd Fruzsina és Fábián Tamás, a két teljesen objektív, jópofa, trendi és főleg FÜGGETLEN (csak Simicska-közeli indextől függő) újságíró olyan feladatot kaphatott  úgy gondolták ha már Vona Gábornak és a Jobbiknak nem illendő, hogy magukra vállalják (mert "függetlenként" mindent lehet) a nyugdíjasok, idős emberek további gyalázását:

A két "független" újságíró Tumblr-oldalaikon szállt nyílt versenybe egy idős néni megalázásában, ezzel is bizonyítva Vona Gábornak, hogy az idősek gyalázásában nem a Jobbik elnöke a bajnok, hiszen ő "csak" annyit írt ki közösségi oldalára a nyugdíjasokról, hogy "szemeikben gyűlölet van, szájukból szennyvíz folyik". Ezt követően bocsánatkérés helyett mindenféle csatornán próbálták elmagyarázni, hogy mit is kell nekünk értenünk a Jobbik elnökének megnyilvánulásai alatt. 

elod_fruzsina_senkisemtudjahogyan.jpg

             Foto:  "senkisemtudjahogyan", azaz Előd Fruzsina oldaláról

Miközben a Jobbik, vagy a jobbik-közeli indexes "független" fiatal újságírók azt gondolják, hogy a nyugdíjasok, az idősek gyalázásával, gúnyolásával egy bizonyos fiatal réteg szimpátiája elnyerhető, el kell szomorítsam őket: Vidéken, így a Jászságban sem érdem, vagy dicsőség megalázni szüleinket, nagyszüleinket, akiknek mindent köszönhetünk. Sőt! Ha a Jobbik ki akarja teljesen írni magát a magyarországi politikából, akkor a lehető legjobb úton halad.

digidugi_fabian_tamas.png

                 digidugi, azaz Fábián Tamás oldala

Még valami! Ismerve a jobbikos "logikát", mely szerint ha ők gyaláznak valakit és azt szóvá teszem, akkor én uszítok (ezt a logikát, ameddig élek, nem fogom érteni), előre bocsánatot kérek minden idős embertől a Jászságban, amiért uszítottam azzal, hogy tudomásukra hoztam, miként vélekednek egyesek róluk, akik az aláírásaikért kuncsorognak (nem csak) a jászsági települések piacain, közterein.

 

 

süti beállítások módosítása