ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Ha pancser fújja, nem szól hangosan a (jász)kürt

2018. február 24. - MÉRTÉK L.

Több álmatlan éjszakán vagyok túl, annyira izgatottan vártam, hogy a postaládámból kezembe vegyem Budai Lóránt képviselőJELÖLT úrnak a Jászok Hangja című legfrissebb remekművét. És lőn csoda! Megérkezett!

28166933_796454060560932_1038692859008693632_n.jpg

Erről a JELÖLT úr a közösségi oldalán is értesítette az összes "követőjét" és eddig a pillanatig egy változást óhajtó nagy tömeg pontosan 73 (azaz hetvenhárom) személy lájkolta is a hírt. Végigfutottam a tetszésüket kifejezők véget érni nem akaró hosszas névsorát és meg kellett állapítanom, hogy a Budai képviselőJELÖLT úr lájkolói között akad szép számmal fővárosi, gödöllői, kecskeméti, valamint más - a Jászságtól távolabb eső- településekről is "rajongó", de ezzel most ne is foglalkozzunk, vagy inkább maradjunk pozitívak és örüljünk, hogy tőlünk távolabbi városokban is tudomást szerezhetnek egyesek arról, hogy mennyire szorgalmas a semmit mondásban és semmittevésben a mi Lórántunk.

Budai úr nem kevesebbet állít a beharangozóban, mint:

"A kiadványban nemcsak az általam elvégzett munkáról (sic!) és jövőbeni céljaimról tájékozódhat, hanem olyan hírekről is, melyekről szándékosan nem számol be egyetlen kormányközeli médium sem." 

Ezzel aztán még kíváncsibbá tett. Hát olvasom a remekművet. Bevallom, a JELÖLT úr munkájáról szerettem volna leginkább tájékozódni (számomra a céljai nem jelentenek kérdést) és sehol sem találtam. Illetve elképzelhető, hogy a képviselőJELÖLT úr munkának tartja, hogy írt egy olvasói köszöntőt, közzé tette egy régebbi nyílt levelét, amit Pócs KÉPVISELŐ úrnak szánt, egy harmadik cikkben megállapította, hogy a magyar nép "pusztul" rendesen, aztán nem hagyhatta ki, ezért egy teljes oldalon közzétett két fényképet rossz minőségű utakról, mindkét fényképen (gondolom, csak ennyi rossz utat talált az egész Jászságban)  a JELÖLT úr is megtalálható lekuporodva (kezdem azt hinni, hogy a kakilás ingere kínozza, valahányszor kátyút lát), azután egy újabb oldalon "Dupla büntetést a politikusoknak!" felkiáltással leírja, hogy mit javasol a politikusok büntetésére, röviden beszámol a Vona Gábor jászberényi látogatásáról (arról hosszan nem is nagyon lehetne beszámolni), és akár hiszik, akár nem, a JELÖLT úr munkáját tartalmazó, Budairól igen sokat (nem feltétlenül pozitív dolgokat) eláruló díszes és tartalmas kiadvány utolsó oldalához érkeztünk, amelyen négy kis szöveggel, fényképek kíséretében tudósít négy eseményről munkájáról: 1. Egy ruhaosztásról, 2. egy jótékonysági süteményvásárról, 3. egy újszászi rászoruló család meglátogatásáról, 4. egy barátjának az Országgyűlés épületében tett látogatásáról.

Ennyi.

Tetszenek érteni? Mert én nem! A JELÖLT úr (ismerve a céljait) ezzel a silány, ötlettelen, minden érdemi tartalmat, vagy életképes, alkalmazható javslatot nélkülöző semmivel szeretné Önöket meggyőzni, hogy rá szavazzanak Pócs Jánossal szemben, arról nem is beszélve, hogy mennyire sok jászsági embert ( a túlnyomó többséget) sérti vérig azzal, hogy önmagát a Jászok Hangjának nevezi, miközben a "néhány jászsági ember hangja" cím is túlzás lenne az esetében...

Ébresztő!!!

süti beállítások módosítása