ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Továbbra is képtelenek méltósággal viselni a vereséget

2018. április 12. - MÉRTÉK L.

Anita, a Pletli annyira magabiztosan hazudik, hogy nagy valószínűséggel már ő is elhiszi saját állítását, amiről mindenkinél jobban tudja, hogy nem igaz. Mert az ember az eszével tud dolgokat, de hinni csak a szívével, lelkével képes. Egy hamis szív viszont képes elhinni a hamisságokat is.


ragalom.jpg

Anita azt állítja, hogy 100%-ban bizonyítható a hazugsága. Természetesen nem mondja el, hogy kikkel tudja 100%-ban bizonyítani a bizonyíthatatlant, de annyit elárul róluk, hogy a jászberényi polgármesteri hivatal alkalmazottjai. Értesülésem szerint a jászberényi polgármesteri hivatal feljelentést tesz, mivel súlyos vádakkal próbálkoznak egyesek degradálni, gyalázni a hivatalt és annak munkatársait.


Egy dolgot azonban Pletli Anita és a hozzá hasonlók elfelejtenek: A közzétett vádjaikkal saját delegáltjaikat is gyanúsították, minősítették. A szavazóbizottság jobbikos, vagy más ellenzéki tagjai minden szavazóhelyiségben kifogásolhatták volna, ha rendellenességet tapasztalnak, amennyiben egyetlen jegyzőkönyvet nem írnak alá, úgy a választást az illető helyen nem lehetett volna lezárni. De mindenhol aláírták a jegyzőkönyveket, egyetlen kifogást sem jelentettek be, most mégis csalást kiáltanak.


Ha a szavazatokat elektronikusan  fordították a Pócs úr javára, akkor az eredményhirdető táblázatban más szavazati számok kellene szerepeljenek, mint amennyit a helyszíneken a jobbikos delegáltak számoltak, de nem így van. Senki nem jelezte eddig, hogy pl. ő Jászboldogházán, vagy Jászapátin nem azt a mennyiségű szavazatot számolta Pócs János esetében, mint amennyit közzétett a valasztas.hu oldal eredményként.


A sejtelmes, homályos megtévesztések helyett a Jobbiknak a Jászságban is meg kell tanulni sok-sok egyéb tanulandó között egy dolgot: meg kell tanulniuk a tényekkel és a valósággal szembenézni és elfogadni azokat, felhagyva egy ködös álomvilág képzeletbeli valóságával, aminek semmi köze a realitáshoz. Még akkor is, ha kényelmetlen, kellemetlen a valóság számukra.


Valós tény, hogy Pócs négyezer szavazattal többet kapott, mint 2014-ben.

Valós tény, hogy Budai kevesebb szavazatot kapott, mint 2014-ben.
Valós tény, hogy a jászsági Jobbik jelöltjét leginkább az önfényezésre hajlamos, bukott jászkiséri expolgármester húzta vissza, aki egyébként szűk körben elmondta halkan, hogy neki akkor van nagyobb esélye, hogy Budai helyére őt jelöljék, minél nagyobbat bukik Budai.

Valós tény: ha a kacsa nem tud úszni, azért nem a víz a hibás.


Ébresztő!

süti beállítások módosítása