ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Amikor a csőcselék hatalomra tör, avagy nem akarja érteni az egyharmad, hogy a kétharmad a többség.

2022. március 29. - MÉRTÉK L.

Már önmagában is gondot jelent, amikor egy közösségben hangoskodni kezd a csőcselék. Ilyenkor a normális, jóhiszemű, kulturált ember elfordítja a fejét, vagy éppen megpróbál minél előbb elhatárolódni, eltávolodni a trágár, ocsmány stílust képviselő hordától.

Az pedig még nagyobb gondot, fejfájást tud okozni egy közösség normális többségének, ha a hangoskodó csőcseléke még büszke is arra, amit képvisel, ahogyan képviseli az "értékeit", elveit, meggyőződéseit.

A legutóbbi "baloldali összefogás" jászberényi show-műsora során sem tudták megtagadni önmagukat a rajongók.

Több videófelvétel nyilvánosságra került arról, hogy miközben a színpadról "ékesen szóló", hazudozó szónokok próbálták elbűvölni altatómeséikkel a hallgatóikat, "odalent" a nézők soraiban már kevésbé sikerült leplezniük a baloldal elvakult rajongóinak a valódi értékrendjüket, nyelvezetüket, temperamentumukat. 

Én elhiszem, hogy az idegösszeroppanás határára taszíthatja az egyszerű embert, amikor azzal szembesül, hogy a saját ostobaságával és minden racionalitást nélkülöző elveivel kissebbségbe kényszerül, de ettől még megőrizhetné a frusztrált ember is az emberi méltóságát. Hát ez a baloldali összefogás rajongóinak, támogatóinak egyre ritkábban sikerül mostanában.

Már Jézus is megmondta, hogy

"Mert a szívnek teljességéből szól a száj. A jó ember az ő szívének jó kincseiből hozza elő a jókat; és a gonosz ember az ő szívének gonosz kincseiből hozza elő a gonoszokat."

Ahogyan az elején írtam, már önmagában az is gond, ha egy közösségen belül trágár, ocsmány nyelvezetet használ a közösség bármelyik tagja. De az mindennél aggasztóbb, amikor ezek az emberek még büszkék is a stílusukra, amellyel kommunikálnak:

277458641_367383535400378_4976098424161009481_n.jpg

 

277459396_367383595400372_4935561564716482052_n.jpg

 

Láthatjuk, hogy azokat, akik "baloldali bárányköntösbe" bújva, ékes szónoklataikkal próbálják elbűvölni a könnyebben megtéveszthető magyar embereket, valójában egy ocsmány, trágár, faragatlan kisebbség támogat a háttérből. Olyanok támogatják a magyarokat bajba sodorni is képes baloldal őrültségeit, akik még büszkék is arra, hogy faragatlanok, igénytelenek, ócskák.

Isten őrizze meg a Jászságot, hogy ilyen támogatókkal "büszkélkedő" populista őrültek kerüljenek hatalomra.

Április 3-án mutassuk meg, hogy a józan, igényes, felelős, racionálisan gondolkodni tudó jászsági magyar emberek többségben vannak.

Mutassuk meg, hogy mi vagyunk a többség a csürhével szemben!

süti beállítások módosítása