ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

A Jobbik első "építő" döntése: kordonbontás

2018. május 04. - MÉRTÉK L.

A mi jászsági -örökre "jelölt" státuszban tetszelgő- Budai Lórántunk ismét örömmel osztotta meg közösségi oldalán a választások óta hozott első -végtelen értelemről tanúskodó- "építő" döntésüket: kordont fognak bontani a Kossuth téren.

Erről értesítette követőit Toroczkai László is a saját közösségi oldalán.

Én csak azon gondolkodom, hogy nem lenne értelmesebb, ha a Jobbik, okulva a már sokadik lebőgéséből, elkezdene érdemben dolgozni és gondolkodni egy olyan programon, ami esetleg elnyerné a magyar emberek tetszését? 

Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy miért jó az egy focicsapatnak, ha a sorozatos kudarcait, sorra elveszített mérkőzéseit a játékszabályok ésszerűtlenségével magyarázza? Miért kell a les, vagy pl. a kezezés büntetőrúgását kiiktatni ahhoz, hogy a vesztes csapatnak is esélye legyen? Miért felfoghatatlan, hogy az a csapat, aki valóban tud focizni, a jelenlegi szabályokkal játszott mérkőzésen is győz? Folyamatosan.

Tudomásul kell vennünk, akár tetszik, akár nem, hogy Magyarországon létezik egy "jobbik" felfogás, mely szerint csak akkor van demokrácia, ha az ők ízlésük érvényesül, csak az igazságos szabály, amit ők találtak ki, ők hitegethetik a választókat hamis adatokkal, "felmérésekkel", melyek szerint már csak mindössze 2 (!!!!) % választja el jelöltjüket a kormánypárti jelölttől, ők beszélhetnek bármiről, hazudhatnak bármit, beállíthatják saját silányságukat "legesélyesebb" alternatívaként. Nekik szabad. Ők a "jobbik". De ezt lassan már csak ők -szűk körben- hiszik el magukról. Vagy még ők sem. Csak a látszatot tartják fent.

süti beállítások módosítása