ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Merre tovább JÁNOSHIDA?

2019. május 13. - MÉRTÉK L.

Kinek jó a jászsági emberek közül, ha Jánoshida hanyatlásnak indul? Senkinek.

Mégis találunk a Jászságban olyan "vezetőt", aki a közösség érdekét háttérbe helyezve, saját egóját táplálva, csak azon munkálkodik, hogy egy egész települést sodorjon a szakadék szélére minden áron. Ez az ember már teljesen külön utakon jár. Olyan utakon, amelyek bejárására nem kapott felhatalmazást egyetlen szavazójától sem.

29216434_967567036735764_1675400333385269248_n.jpg

Ő Ezses (gőgös) Béla. Jánoshida polgármestere, akinek senki nem szavazna bizalmat, ha ma lennének a választások.

Eszes Béla azt hiszi, hogy a politikai diplomácia jegyében érvényesítheti a saját gyerekes, frusztrált sérelmeit, miközben nem fogja fel, hogy minden, amit tesz, az nem RÓLA szól, hanem az őt megválasztó tömegről, azokról az emberekről és azok akaratáról, akik őt megválasztották.

Eszes Béla nem érti, hogy Jánoshida a jelenlegi kormánytól kapott (és nem Gyurcsánytól) sok milliárd forintot, hogy egyenesbe hozhassa a rossz gazdálkodásának következményeit. 

Eszes Béla azt hiszi, hogy "forradalmár", ha nem fog kezet a jászsági országgyűlési képviselővel, vagy éppen Jászberény polgármesterével, miközben a jánoshidai emberek pénzén, az adófizetők pénzén felvett hitelből vásárolt autóval furikáztatja magát kormányellenes megbeszélésekre.

Meddig tűri ezt Jánoshida? Meddig nézzük tétlenül, hogy egy ember a saját egóját, saját sérelmeit táplálva kocsikázzon közpénzen Gémesi gödöllői halálraítélt pártja és Hódmezővásárhely között, mint egy "forradalmár", aki érdemben semmit nem képes felmutatni a saját településén? Az említett látogatási helyeken bizonyára táplálják Eszes (Gőgös) Béla egóját, de az is biztos, hogy ez nem a jánoshidai emberek hasznát szolgálja.

A közelmúltban voltak nagy méretű jászsági találkozók! Itthon voltunk. Rólunk szólt! A Jász Világtalálkozót előkészítő bálon, vagy éppen a Jász Redemptio ünnepségén Eszes Bélának nyoma sem volt. Számára már minden jászsági közösségi összejövetel megalázó. Számára már csak egyetlen dolog fontos. Ő. Ő és megint csak Ő.

Költői kérdésként teszem fel: Meddig tűri Jánoshida lakossága, hogy Eszes Béla csak a saját egójával törődjön? Meddig tűrjük, hogy fényezze magát az, aki az országgyűlési választásokon megszégyenítően alul maradt még a saját községében is?

Nem Gödöllőre és nem Hódmezővásárhelyre kell rohangálni, kedves Polgármester Úr! Szét kell nézni Jánoshidán, ahol a gaz ellepi a közterületeket, ahol a közmunka program nem működik, ahol a polgármesteri hivatal munkatársai menekülnek, ahol a Takarékszövetkezet bezárt, és észre kell venni, be kell vallani férfiasan, hogy az önteltségünk, a hiúságunk, a dacolásaink a szakadék szélére sodorták Jánoshidát,

Jánoshida sokkal többet érdemel a gödöllői önjelölt ámokfutónál, a hódmezővásárhelyi önjelölt szektavezéreknél. Jánoshida egy magyar közösség. Nincs szüksége pénzspekuláns amerikaiak által finanszírozott tervekre.

Eszes Bélának üzenem, hogy már rég nem láttam az RTL klub "Házon kívül" című műsorában. Pedig Jánoshida lakósainak nagy többsége már szívesen látná a "Jánoshidán kívül" című műsorban. Ha lesz ilyen....

 

 

 

süti beállítások módosítása