ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Bohócok a pusztában

2022. március 31. - MÉRTÉK L.

Elnézést kérek mindenkitől, de ezek tényleg csak bohócok.

Kiállnak ide, oda, amoda és össze-vissza beszélnek. Szemmel láthatóan, füllel hallhatóan nagy bajban vannak, mert már egyetlen szó sem hangzik el arról, hogy miként vezetnék az országot. Csak arról beszélnek, hogy Orbán Viktor így, meg Orbán Viktor úgy. Ez a programjuk. Az Orbán-fóbia. Illetve a mértéktelen hataloméhség.

Kiáll a két bohóc egy szántóföld szélére. Sok-sok kamera (többnyire külföldi kamera, hiszen akinek nincs magyar támogatottsága, az legalább kifelé el kell adja magát) előtt magyarázzák, hogy a hátuk mögött a messzi távolban Orbán Viktor titkos luxusrezidenciája épül. Ők tudják. 

capture_2.jpeg

Illetve nem is az Orbáné, hanem az Orbán családé, a miniszterelnök apjának a birtoka. 

Azt is tudják, hogy mindez lopott pénzből, korrupciós pénzből épül. Ahhoz hasonló lesz, mint a Putyin rezidenciája. Ők tudják.

Onnan tudják, hogy - habár még nincs semmi a hátuk mögött, csak valamilyen nehezen kivehető ipari épület, de- van egy képük arról, hogy mi is lez itt valójában:

nincs_mar_lennebb_2.JPG

(Csak mellékesen jegyzem meg, hogy nekünk nem képünk, nem grafikánk, hanem tapasztalatunk van arról, hogy mire képes a baloldal, amikor kormányon, hatalmon van: megszorítások, megvert emberek, adóemelések, munkanélküliség, magyar emberek kilövetett szemei, Nokiás dobozban átadott milliók, magyar érdekeket semmibe vevő döntések, a nyugati globalista törekvéseknek való megfelelési kényszerek stb)

Szóval a balliberális oldal és "összefogás" jobboldalinak és kereszténynek hazudott miniszterelnök-jelöltje, aki Zelenski ukrán államfőt még a tegnap háromszor is Jeszenszky-ként emlegette egy lakossági fórumon (mert lassan azt sem tudja, milyen világon él), próbálta meggyőzni a sajtósokat egy szántóföld szélén, egy tervrajzzal a segédjének kezében, hogy Orbán egy korrupt miniszterelnök.

Aztán a monológjaikat követően elkezdődtek az angolul és franciául feltett kérdések. MZP ezekre megpróbált válaszolni, de a tervrajz hordozó és/vagy mutogató "partnere" már csak zavartan pislogott az idegen nyelven hangzó párbeszéd közben, mint Ádám anyák napján...

nincs_lennebb_franciaul.JPG

Megszokhattuk már, hogy ezeknek a bohócoknak csak ennyire futja az ötlettárukból.

Gondolom, mindenki emlékszik még arra az esetre, amikor Kunhalmi Ágica saját lendületből nekifutott egy ajtónak az MTVA székházban, majd előadta a nagy halált, hogy őt bántalmazták, ahogyan a baloldal "jeles" képviselői is földre feküdtek és eljátszották a bántalmazottak szerepét. Emlékszünk még? Felvételek készültek akkor arról is, ahogyan mondogatták egymásnak, hogy milyen jó fotók lesznek azok majd a sajtó részére. 

kommunista_kollazs.jpg

Ne csodálkozzunk! Ők ilyenek! Bohócok.

Fogalmuk nincs arról, hogy miként kellene felelősen vezetni Magyarországot, nekik csak arra telik, hogy fantáziáljanak, riogassanak, hazudozzanak, szerepet játsszanak, bohóckodjanak és ha kell, akkor megnyomorítsák, vagy akár háborúba is küldjék a magyar embereket.

Ezeknek teljesen mindegy, hogy mi történik a magyar emberekkel.

Nekik csak az a fontos, hogy hatalomra kerüljenek.

De hát melyik normális magyar ember bízná a jövőjét ilyen bohócokra? 

Mert ők valóban bohócok.

(Elnézést, egy ismerősöm kijavított: azt mondta, nem bohócok, mert azok ártalmatlanul nevettetnek. Ezek gazemberek!)

 

süti beállítások módosítása