ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Hiszek a Jászság józanságában!

2022. március 22. - MÉRTÉK L.

Választások küszöbén állunk és nem utolsó sorban a szomszédunkban zajló háború kellős közepén.

Még mindig hiszek a Jászságban élő magyarok, a jászok józanságában, amiről már oly’ sokszor bizonyságot tettek a történelem során, főként olyankor, amikor válságos, nehéz időszak küszöbén kellett a jövőjüket meghatározó döntéseket hozzanak.

Márpedig többszörösen nehéz időszak következhet be a magyarok életében, hiszen nem elég, hogy a „nyugati” civilizáció „képviselőinek” egy jelentős része a természet törvényeitől és a normálistól teljesen eltérő ideológiák erőltetésével nyomul, de itt van még nekünk a közvetlen szomszédunkban zajló értelmetlen vérontás is, ami nem csupán morálisan gondolkodtatja el a józan magyar embert, hanem kétségtelenül gazdasági nehézségek forrása is lehet a jövőre nézve.

Akit nem vakított el a „baloldali összefogás” gyűlöletkampánya és aki higgadtan, felelősen képes gondolkodni, vélekedni az életéről, családjának jövőjéről, az bizonyára látja, hogy valóban miről szól majd az április 3-i választás.

Választhatunk a békét és biztonságot garantáló felelős kormányzás, valamint az össze-vissza nyilatkozó, kapkodó, bizonytalan, „nyugati perverz trendnek” megfelelni akaró, hataloméhes bagázs között.

Hiszek a Jászság józanságában! Hiszek a jászok felelőségteljes döntőképességében!

Április 3-án az egységes erőt képviselő, minden magyar ember sorsát és jövőjét a szívén viselő nemzeti kormánynak kell bizalmat szavazni, mert a másik oldalon csak a kapkodást, az összevisszaságot, az egymást követő felelőtlen nagyotmondásokat, a saját „partnereiket” is gyalázó nyilatkozatokat szeretnék eladni nekünk összefogás címen.

Példaként szolgálhat az egész Jászság számára Jászberény esete, ahol az összefogásként képünkbe hazudott „egység” csupán egyetlen dologra volt elegendő: Bebizonyították, hogy az egymásnak ellentmondó értékrendet valló politikusok képtelenek egy irányba húzni a közösség szekerét. Bebizonyították, hogy a mesterségesen és hazugságokkal szított gyűlölet talán elegendő lehet egy választási győzelemhez, de hosszú távon nem lehet biztonságot, békességet, kiszámíthatóságot teremteni egymásnak ellentmondó elvek és értékrendek mentén. Márpedig a baloldali, a szocialista, a liberális, a környezetvédő, illetve a neonáci soha nem lesz képes azonos elveket vallani, azonos elvek mentén dönteni és cselekedni.

Egy ilyen „katyvasz”-koalícióról, összefogásról előbb-utóbb kiderül, hogy képtelen a közösség érdekében dolgozni (ahogyan ez Jászberényben is kiderült), előbb-utóbb kiderül, hogy valakik fel kell adják, le kell mondjanak, vissza kell vonuljanak az induló csapatból, amelyet „összefogás csapataként” próbáltak eladni nekünk, és előbb-utóbb be kell érjük azzal, akinek a legvastagabb a képén a bőr és aki bármit elvisel, bármit eltűr, bármire képes, hogy hatalomban maradjon, vagy hatalomhoz jusson.

kollazs_1.jpg

Jászberénynek be kell érnie jelenleg egy Budai Lóránt szintű és kaliberű emberrel. Magyarországnak pedig be kellene érnie Gyurcsánnyal. Mert e két figurában vannak közös vonások is: Bármit, ismétlem, bármit képesek megtenni a hatalomért. Őket egyáltalán nem érdekli a magyar emberek életszínvonala, biztonsága, jövője, békéje, megélhetése. Őket csak a hatalom érdekli és a saját egójuk.

De én hiszek a Jászság józanságában!

süti beállítások módosítása