ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

A folyosón intézkedők és "nyakon b@szók" pártja

2017. október 13. - MÉRTÉK L.

Bizonyára emlékszünk még az egykori jobbikos képviselő minden értelmi magaslatot meghaladó sokatmondó felszólalására zagyválására a parlamentben.   Ezen a videófelvételen (a vége felé) láthatjuk, miként hívja egyik kollégáját a folyosóra fenyegető kézmozdulatokkal az akkori képviselő úr. 

images_1.jpgTulajdonképpen ez a felnőtt és felelős politizálás lényege, hogy ami vállalhatatlan egy kulturált környezetben, azt egy sokmindent sejtető testbeszéd és fenyegető kézmozdulat kíséretében a folyosón akarja elintézni a Jobbik. 

Ha véletlenül bárki is elkezdene mentegetőzni, hogy egy egyedülálló, elszigetelt és valóban szégyenletes esetről volt szó, akkor erre rácáfolt a szintén jobbikos Szilágyi György,

szilagyi2.jpgaki szintén képtelen volt uralkodni magán és egy államtitkári felszólalásra csak annyit tudott reagálni (ismerjük Jézus szavait, melyek szerint "a szív bőségéből szól a száj"), hogy "gyere ki (vélhetően a folyosóra), úgy nyakon b@szlak, hogy leszáll a fejed".

Hogy a jászsági Jobbik se maradjon alul, pár napja a jászsági országgyűlési képviselőJELÖLT Budai úrnak is meg kellett villannia a folyosóra hívogatással. Igaz, ő nem emelte fel mutatóujját, nem akart nyakon b@szni senkit, csak azért háborodott fel (itt megnézhetik), mert -szerinte- "egy szebb sorsra érdemes, bizarr lelkiállapotú és valószínűleg iskolában is kirekesztett munkatársa (a polgármesternek- szerk.megj.)" le merte fényképezni a karzatról. Önkormányzati képviselői "munkája" közben! Puff!

onimado.jpg

Képzeljék el a kedves olvasók azt a mérhetetlen aljasságot egy bizarr lelkiállapottal vegyülve, ami ahhoz szükséges, hogy egy sajtós egy közszereplőt lefényképezzen. A karzatról. Bumm!

Vagy valami más zavarhatta a képviselőJELÖLT urat? Esetleg az, hogy a közpénzből fizetett munkája helyett még a testületi ülésen is saját fényezésével foglalkozik?

Szóval -dicséretére legyen mondva- Budai nem akart se nyakon ütni, se megverni senkit. Ő csak áludvarias érelmet színlelve felajánlotta, hogy szemből is bármelyik testrészét lefotózhatja a sajtó munkatársa, ha szemtől szembe merészel állni a képviselőJELÖLT úrral... 

Látom, hogy Budai úrnak, amikor semmilyen mondandója, vagy értelmes közlendője nincs, akkor is fontos, hogy mondjon, vagy írjon valamit. Ha semmi értelmes nem jut eszébe (nem nagyon szokott eszébe jutni), akkor előhúz egy több hónapos történetet, mint a bűvész a cilinderéből és máris fontosnak érezheti magát. Önmaga előtt... Mert ezzel a az amatőrizmussal egyre kevesebben gondolják azt róla, hogy fontos lenne... De bizonyára ez a parancs fentről, hogy nem számít a tartalom(nélküliség), csak egyszerűen szerepelnie kell.... Nevetséges dolgokkal is. Megmondhatta a "főnök", hogy ha ő képes szerepelni obszcén szövegeket firkálva hirdetőoszlopokra a veszprémi éjszakában és erre a saját fiát is rá tudta venni, akkor a jobbikosok mindegyikének kötelező a szereplés. Nagyjából a Simicskáéhoz hasonló tartalommmal...

Egyébként a budailórántokat (nevezhetik őket Simicskának, Zagyvának vagy Szilágyinak) egyáltalán nem zaklatja fel, ha ők közölnek - nem is ritkán- gúnyos karikatúrákat, vagy lejárató, megvágott videóanyagokat politikai ellenfeleikről. Nem zaklatja lelki békéjüket, ha gyalázó plakátokkal töltik meg az országot.

jaszok_hangja0004_1.jpg

A budailórántoknak mindent szabad, de ha őket közszereplőként valaki le meri fényképezni, az bizarr lelkiállapotú és irány a folyosó, a sejtelmes "négyszemközti" beszélgetések ajánlata- jobb esetben. Rosszabb esetben a nyakon b@szás... Ezek ők! Ennyi.

Gondolkodtam, hogy írhatnék-e olyant az esetükben, hogy tisztelet a kivételnek? Úgy érzem nem. Az ők jelenlegi magatartásuk alapján, a "mindent, vagy bármit a pénzért és a hatalomért" viselkedésük alapján csak azt írhatom, hogy TISZTELET A ... BEVÉTELNEK!

 

süti beállítások módosítása