ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

A "vállalhatatlan"

2017. október 27. - MÉRTÉK L.

Hiteles jobbikos forrásból megtudtam ma valamit. Szó szerint idézném:

"Budai Lóránt a testületi üléseken és nyilvános fórumokon azért nem szólalhat meg, mert ” fentről”  befenyítették:  BUDAI A JOBBIKBAN IS VÁLLAHATATLAN, amikor megnyilvánul, vissza húzza a Jobbikot. Ezért azt az instrukciót kapta, hogy sodródjon a  párttal és bízzon a párt háttér szelében, mert ha megnyilvánul , az csak árt.. a Jobbiknak... Így lett a Jászok hangja című “saját” lapjában is  Turóczi a Budai Lóránt magyar hangja.”

Ilyen az, amikor csak kínos arccal vállalnak valakit a sajátjai is... 

Volt "A rettenthetetlen" (Braveheart) című film... Emlékeznek?

a_rettenthetetlen_4.jpg

Úgy tűnik, most egy másik film ősbemutatójának küszöbén állunk a Jászságban, melynek címe "A vállalhatatlan" lesz. Főszerepben a Jászság jobbikos (ön)Jelölt ura:

a_v_llalhatatlan.jpg

De szeretném, ha Budai Lórántnak mégis jól telne a hétvége és mivel annyira elvan önmagától és mindattól, amit (nem) tesz, írtam egy pár mondatos -számára is kecsegtető- elismerő beszámolót... (ha valaki nem értené, akkor tudja meg, hogy nem gondolom komolyan... csak erre vágyik a képviselő jelölt úr...)

 A Jászság lakóinak dolgozói a hazafias büszkeség nemes érzésével, élénk érdeklődéssel és őszinte (???) lelkesedéssel követik a hőn szeretett jászsági jobbikos képviselő (ön)JELÖLT Úr megfeszített, áldozatos munkáját, különös tekintettel a közösségi oldalán kifejtett öndicsőítő és olykor önsajnáltató munkásságára.

A rendkívüli meleg fogadtatás, melyben részesítik  a Jászságban  mindenhol a nagyrabecsülésnek és nagyraértékelésnek örvendő (ön)Jelölt Urat, ékesen kifejezésre juttatja azt a tekintélyt, melyet a(z) (ön) Jelölt Úr, mint kiemelkedő politikai személyiség élvez a Jászság minden égtáján.

A Jelölt Úr széles visszhangot kiváltó béruniós aláírásgyűjtései, valamint az október 23-án sok-sok helyszínen történt megemlékezései  (néhány  helyszínről 3-4 külön megosztásban is beszámol) a jászsági emberek  közötti egyetértés és együttműködés légkörének fejlesztését és megszilárdítását szolgáló  tevékenységről tanúskodik, amely ismételten erőteljesen szemlélteti azt a tisztánlátást, dinamizmust és mélyrehatóan megújító szellemet, amellyel Jelölt Úr  a Jászság  alapvető kérdéseivel foglalkozik.

A Budai úr facebook bejegyzései  kidomborítják az Jelölt  Úr felbecsülhetetlen hozzájárulását térségünk gyarapodásáért, felvirágoztatásáért: a Jelölt  Úr megújhodást hozott gazdasági, társadalmi és politikai életünk minden területén, egyedülállóak a Jászság  történetében az utóbbi évek eredményei, melyek elválaszthatatlanul kapcsolódnak a Budai Jelölt Úr rendkívüli gazdag elméleti és gyakorlati munkásságához.

Jó szervezőkészségének, odaadó munkájának eredményeként túlzás nélkül állíthatjuk, hogy sikereink ihletője, győzelmeink kovácsolója a képviselő (ön)Jelölt Úr.

A dolgozó nép minden bizonnyal mély hódolattal, a szeretet és a hála nemes érzésével emlékezik majd meg minden évben a Budai Lóránt által kifejtett önmutogató, önfényező tevékenységéről, melyet a közösségi oldalán (facebook) fejt ki, néha –mondanivaló és értékteremtő munkájának hiányában- saját magát ismételgetve, régebbi siralmainak ismételt megosztásaival (mint pl. a karzatról való lefényképezését szóvá tevő és kifogásoló videója).

süti beállítások módosítása