ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Összefonódások

2017. november 10. - MÉRTÉK L.

“A nagy emberek eszmékről beszélnek, az átlagos emberek dolgokról, a kis emberek pedig más emberekről.” (Eleanor Roosevelt)

   Van két (kis) ember a Jászságban, történetesen mindkettő országgyűlési képviselőjelölt, akik nagy előszeretettel beszélnek más emberekről. Nevezetesen ami közös bennük, hogy mindketten minden alkalmat megragadva, szidják a Jászság jelenlegi (és jövendő) országgyűlési képviselőjét.Valamilyen megmagyarázhatatlan okból egymásra is találtak. Bár két egymástól fényévnyi távolságra levő érdeket és értékrendet képviselnek, hataloméhségből valamiért egyre többször láthatjuk, hogy egy nyelvet beszélnek. Már a közösségi oldalon közzétett megosztásaikból is tudjuk, hogy személyesen is beszélgettek, de nagy az egyetértés közöttük a közösségi oldalon is.

 budai_eszes.jpg  Amikor Budai Lóránt jobbikos jelöltnek nincs miről beszámolnia (gyakori eset), akkor közösségi oldalon fizetett hirdetésben tesz közzé nevetséges felhívásokat, amelyek like-olásra buzdítják az embereket.

   Ehhez hasonló viccekkel áll elő, mint pl: "A kormányzati gyűlöletkampány helyett mi nyugalmat és békét szeretnénk. Like, ha egyetértesz."

    Szeretném, ha Budai felidézné magában azt a kimondhatatlan mértékű nyugalom,- és békevágyát, amit a gárdás felvonulásaik során tanúsítottak még pár évvel ezelőtt... Akkoriban nem tombolt a békevágy a budailórikban...           Azóta felkeresik akár politikai ellenfeleiket is, hogy elhitethessék mindenkivel (az ellenfeleikkel úgy sem lehet), ők valóban megszelidültek. 

   A két jelölt a közöttük létrejött Szövetséget újabban egymás ostobaságainak like-olásával megpecsételve is erősíteni szeretné.

   Pedig Gyurcsány a közelmúltban elszólta magát Jászberényben, hogy bizony lesz összefogás... olyan szinten, hogy majd eldöntik (nem egészen világos, hogy kik döntik el), ki az, aki a legesélyesebb a fideszes képviselővel szemben (egyébként ilyen nincs a Jászságban) és azt az egy jelöltet fogja támogatni az összes ellenzéki párt.

   Így hamarosan Budai és Eszes Béla (aki annyira újrakezdte a "jobboldali" Új Kezdet nevű törpepártjával, hogy azóta már az LMP-s ballib oldalon kötött ki) komoly vetélytársak lesznek... Ha véletlenül Budai kerül ki "esélyesebbnek", már látom a lelki szemeim előtt, ahogyan fürdőzik majd a Gyurcsány és a még megmaradt MSZP támogatásának dicsőségében... Hiába! Változnak az idők... Egy a fontos: Mindent a pénzért és a hatalomért.

23227059_1736318173067196_1285655487_n.jpg

süti beállítások módosítása