ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Bobák, a hangulatkeltő

2020. augusztus 09. - MÉRTÉK L.

Mindig is azt vallottuk, most is azt valljuk, hogy Jászberény nem engedheti meg magának, hogy a csőcselék kezében legyen a városvezetés, most is azt valljuk, hogy Jászberény sokkal többet érdemel annál, minthogy félanalfabéták és haszonleső, semmihez nem értő alkoholisták emberek mutassanak irányt, vagy olyanok tervezzék a jövőnket, akik a tegnapjukra sem emlékeznek.

Látjuk, hogy Bobák úr, akit nem a választók, hanem a baráti köre helyezett pozícióba, igen sérülékeny lelkével szóvá tette, hogy a választókat neveztük csőcseléknek. Pedig nem. Őt tartjuk csőcseléknek és azokat, akik egy ilyen kaliberű embernek mozgásteret biztosítanak. És szerintünk őt és azt a fajtát, akik egyszer jobboldaliak, máskor demokraták, harmadszor pedig baloldaliak, mindig is csőcseléknek fogjuk tartani. Főként akkor, ha a legtöbb dicsőségüket alkohol hatása alatti mámoros állapotaikból tartják fontosnak megosztani a nagyérdeművel.

Bobák úr szóvá tette ( együk meg azt a picinyke kis sérülékeny lelkét), hogy a "fidesz csőcseléknek nevezett több ezer szavazót.

bobak.JPG

Elérkezett az idő, hogy pontosítsunk:

1. Nem a Fidesz, hanem az Ébredő Jászság oldalának szerkesztői nyilvánítottak véleményt a jászberényi szavazás eredményeiről.

2. Az Ébredő Jászság oldal szerkesztői nem a 8327 Budaira szavazót tartja csőcseléknek, hanem azt a városvezetőt, akikre ezek az emberek megtévesztetten szavaztak.

3. Bobák Zsolt még ebbe a kategóriába sem illeszkedhet, hiszen ő úgy jutott pozíciókhoz a megszavazott csőcselék barátainak jóvoltából, hogy semmivel se szolgált rá a pozícióinak elnyerésére. Hacsak Jászberény elitje nem a közösségi oldalakra feltett sörözéses-bulizásos képek alapján voksolt.

bobi_1.jpg

bobi_2.jpg

bobi_3.jpg

4. Bobák Zsolt jobban tenné, ha nem sértődne, hanem tudatosítaná magában, hogy az a nemzeti oldal, amit ő pénzért, hatalomért, teljesítmény nélkül elérhető rangokért otthagyott, létezik. Bobák Zsolt jobban tenné, ha tudatosítaná magában, hogy a gerinces emberek, az elvük mellet kitartó emberek gerince nem takonyból, vagy gumiból van, és általában az egyenes gerincű emberek a "bobákzsolt" féléket csőcseléknek tartják. 

5. Bobák zsoltnak szembe kell néznie azzal, hogy azok az emberek, akik erkölcsi értékrendet vallva élnek, csőcseléknek tartják azokat, akik ittas vezetés közben gázolnak, akiket egyik munkahelyről lopás, másik munkahelyről alvás miatt menesztenek. Létezik az a társadalmi réteg, amelyik a nem véletlen folytán, hanem sorozatosan bűnöket elkövető embert csőcselék kategóriába sorolja. Akkor is, ha ez Bobáknak nem tetszik, vagy kényelmetlen. És ez nem politikai meggyőződés kérdése, hanem egy társadalmi réteg véleménye. A Jászságban is létezik ez a réteg... Bobák Zsolt szomorúságára.

5. Ha Bobák Zsoltnak agya az állandó söradag hatása miatt nem képes távolabbra látni, mint a Fidesz, akkor a holnap reggeli -feltételezett józanabb- állapotában reménykedve kérjük, hogy vessen egy pillantást abba az irányba, ahol az általa cserbenhagyottak végzik elszántan dolgukat. Mert léteznek ilyenek. Az a nevük, hogy "Mi Hazánk Mozgalom".

Szeretnénk még egyszer pontosítani, leszögezni, hogy nem a jászberényieket gondoljuk csőcseléknek, hanem inkább úgy fogalmaznánk, hogy Jászberény tudatlanságból, vagy éppen megtévesztés miatt a csőcselékre szavazott.

Reméljük, így már egyértelműbb lesz Bobáknak is (bár nehezen hisszük, hogy bármit képes értelmesen és valóságában felfogni), hogy ne keltsen hangulatot, miközben nem a népről, hanem róla van szó. És abban is reménykedünk, hogy ha ma képtelen rá a sok sör miatt, holnap reggel talán felfogja a jelenlegi bejegyzésünk tartalmát. Legalább egy-két óráig, ameddig ismét nem borul teljes ködbe az agya a sok sör miatt.

És most is azt harsogjuk, hogy Ébredj Jászberény és takarítsd el a csőcseléket a város éléről, ameddig nem késő! Mert van a fideszen kivül is alternatíva. Nemzeti, hazafiakból álló alternatíva...

 

 

süti beállítások módosítása