ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Budai, a jászsági szavazók nagy megtévesztője

2018. január 13. - MÉRTÉK L.

Már nem telhet el úgy egy nap, hogy a mi Lórink ne ferdítsen egy nagyot. És szerintem ezt teljesen tudatosan teszi, így még nagyobb a bűne. Mondom is, hogy miért:

Közösségi oldalán a tegnap megosztott egy felmérések alapján készült grafikát, amelyből kiderül - na most figyeljenek jól-, hogy a Fidesz legnagyobb kihívója a Jobbik, valamint Orbán miniszterelnök úr legnagyobb kihívója Vona Gábor. Puff neki! (csak megsúgom, hogy nem mindig szerencsés a második helyre gyúrni, főleg, ha az első helyezett öt körrel vezet előttünk).

26756588_776807725858899_4935451831193924527_o.png

Miért sántít ez a megközelítés és miért van szükség erre? Mondom ezt is, hogy miért:

Mert tudják jól (nem maguktól, hanem tanítják nekik), hogy a közvéleményt sokkal jobban lehet befolyásolni nagy számokkal. Jobban hangzik az, hogy 54% állítja rólam, hogy a MÁSODIK vagyok, mint az, hogy összesen 10 %-os a népszerűségem.

Egyébként az is elég nagy szégyen, hogy a második helyre is CSAK 54% helyezné a Jobbikot.

No de az igazi pofátlanság nem ezekben a számokban rejlik, hanem abban, hogy a valós tények és felmérések alapján Budai azt a címet merészeli adni ennek a bejegyzésének, hogy: "VAGY MI (mármint ők), VAGY SENKI".

Lóri? Elgurult a gyógyszer?

Nézd meg inkább a gazdid (Simicska) televíziójában, hogy az újabban nagy barátotok (Gulyás Márton) miről beszél, ami a valós felméréseket illeti. Nézd csak meg ezen a linken. Nem kell végignézd, ha unod, elég ha az 1 perc 50 másodperctől figyelsz oda egy kicsivel jobban. Akkor megtudhatod, hogy akik még nem szálltak el és itt élnek közöttünk a mi kis hazánk valóságában, a valós adatok ismeretében, azok tudják, hogy egyelőre arra kell gyúrni az ellenzéknek, hogy ne legyen kétharmada a Fidesznek. Itt szó nincs arról, hogy egyáltalán esélye lenne BÁRKINEK IS kormányváltásra. 

Ennek fényében a "VAGY MI, VAGY SENKI" megközelítés egyrészt egy óriási baromság, mert ha nem ti, akkor valaki más, másrészt egy óriási hazugság!

Egyébként is, MA MAGYARORSZÁGON, BÁRMILYEN MEGRENDELÉSRE, BÁRMILYEN ÉRDEKELTSÉGŰ FELMÉRÉS SZERINT: CSAK A FIDESZ!

Ébresztő! ... és beletörődésben gazdag, szép hétvégét!

 

süti beállítások módosítása