ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Fejetlenség Jobbik módra

2018. április 06. - MÉRTÉK L.

Megértettem. Vagy mégsem? A jobbikos Mirkóczki Ádám bevallotta pár hete, hogy igazából az "volt a nem igaz", amit gárdamellényben menetelve, zsidózva, cigányozva műveltek. Mirkóczki a mostani, minden régebbi ellenségük fenekét habosra nyaló  megvilágosodott és békés lelküket vallja "igaznak". Mirkóczki Ádám szemrebbenés nélkül, közel egy millió egykori támogatójuknak mondta a pofájába rezzenéstelen arccal, hogy "Becsaptunk!". 

Természetesen nem maradt következmények és reakciók nélkül a jelenlegi Jobbik színvallása. A párt alelnöke nem késlekedett és hozzáfűzte a saját álláspontját:

toroczkai_beszolt.jpg

Fő az egyetértés a párton belül! És ha szabad kérdeznem, Mirkóczki szóvivő úr kinek a nevében mondta, amit mondott és kinek a megbízásából mondta, amit mondott, ha még a párt alelnöke is elhatárolódik tőle?

Gondolom, hogy a nagy párton belüli egyetértés dallamának keretein belül került el a Jászságba a híres-neves Márki "zajos" Zay Péter is, aki a mi kis Lórikánkat, a Budait tartja esélyes ellenzéki jelöltnek. (Fel is háborodott ezen rendesen az újrakezdő Eszes Bélánk az LMP pártján innen és túl).

De a zajos Márki nem számolt azzal, hogy ha egy helyen jobbikost kiált ki (a saját agyament számolásai alapján) esélyesnek, ott a többi ellenzékit sérti vérig, miközben ahol nem jobbikost kiált ki esélyesnek, ott a jobbikost sérti vérig. Hát ez történhetett Veszprém környékén is, ahol a jobbikos Varga-Damm Andrea keményen beszólt a mi Budainkat éltető Zajos Márkinak:

varga_damm_andrea_beszol.png

Látja minden kedves olvasó? A Jobbik (a Jászságban) örömmámorban úszik ugyanattól a Márki Zay Pétertől, (az önmagától és 13 ezer szavazatától elszállt, félőrült hódmezővásárhelyi polgármestertől), akit ugyanaz a Jobbik (Veszprém irányából) politikailag érzéketlen, hozzá nem értő, okoskodó balfácánként emleget és arra is felhívja a saját szekerét túltoló Zajos Pétert, hogy azzal foglalkozzon, amire bizalmat szavazott az a pár ezer ember neki, nevezetesen a Hódmezővásárhely dolgaival.

Fő az egyetértés párton belül...

És miközben a jászsági emberek ágról-végről (plakátról, újságból) ismerik Budai Lórántot

29341007_1906946469337698_275617960_n.jpg

A veszprémi -Márki polgármester úrnak beszóló- jobbikos hölgyet nem biztos, hogy ismerik, ezért mutatom (ő szurkol egy kézilabda mérkőzésen piros polóban a gazdi mellett):

varga_damm_1.jpg

varga_damm.jpgFő a párton belüli egyetértés és a minden jobbikos (már csak az a kérdés, hogy most ebben a nagy katyvaszban ki számít annak) értékrendjét valló, vagy annak éppen ellentmondó egyértelmű nyilatkozatok egy-egy szóvivő (???) szájából.

Ki az, aki ezt az összevisszaságot, kapkodást és ellentmondásoktól hemzsegő keringőt követni tudja?

Én nem.

Hajrá Fidesz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása