ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Hívjuk segítségül józan eszünket az utolsó órákban!

2018. április 08. - MÉRTÉK L.

Fidesz-szimpatizáns vagyok és ehhez legalább annyira jogom van, mint az ellenzéki szimpatizánsoknak a saját meggyőződésükhöz!

Fenti kijelentésemtől függetlenül megpróbálok elfogultságtól mentesen, higgadtan, ugyanakkor a józan észre hallgatva logikusan felvetni néhány dolgot, ami még számíthat.

A jászsági Jobbik "tiszta kezű", "józan eszű" és "magyar szívű" kínálatához csak pár - a csapatunk tagjainak telefonjaira érkező-  üzenetet szeretnék megosztani önökkel. Ezek a Napnál világosabbá teszik számomra, hogy feltételezéseim, melyek szerint a jobbikosok személyeiben a báránybőrbe bújt farkasokhoz van szerencsénk, engem igazolnak. A tegnap délután jobbikosok által megvert kis kollégánk számára (is) érkezett privát üzenet- természetesen arctalan, álnevű géniusztól:

20180407_183213_1.jpg

Alig pár perccel később egy nyíltan vállalva fidesz-szimpatizáns hölgy ismerősöm is kapott egy megtisztelő üzenetet, vélhetően ugyanattól a bátor jobbikostól:

20180407_185350.jpg

Miközben a kedves olvasóm emészti a fenti tartalmakat annak ismeretében, hogy "a stílus maga az ember", engedjék meg nekem, hogy még pár dologra reflektáljak:

A köztudottan "felelős", "objektív" és "becsületes" Simicskamédia hetekkel ezelőtt egy olyan nagyotmondó ámokfutásba kezdett, amiből aligha tud jól kijönni és reményeim szerint egy életre lejáratta magát minden épeszű, normális magyar ember előtt. 

Ezerháromszáz milliárd (!!!!!!!!!!! még számokkal leírni is sok!) ellopott pénzről mondott nagyokat az ellenzékbe vonult g...ciző milliárdos összes médiuma. Először Kósa Lajos nyakába varrták, majd szépítettek, hogy Orbán és a kormány lopta el ezt a pénzt úgy, hogy védett tanúk futárkodásával (!!!!!! basszus!) juttatták külföldre, majd gyémántokra váltva csempészték vissza az országba különböző strómanokon keresztül, és hogy ne legyen feltűnő, mindezt 250 ezer eurónként vették ki az MKB bankból.

Nos, kedves jászsági barátaim! Számoljunk: 1300 milliárd Ft, az 4 milliárd euró és ennek naponta 250 ezrenkénti kivételéhez EGÉSZEN PONTOSAN 16 000 napra volt szüksége Orbán Viktornak, ami nem kevesebb, mint 43 év úgy, hogy feltételezzük, az MKB bank szombaton és vasárnap is nyitva tartott a miniszterelnök kedvéért 43 éven át. Attól tekintsünk el, hogy 43 éve még híre sem volt az MKB banknak és azt is hagyjuk figyelmen kívül, hogy 43 évvel ezelőtt Orbán Viktor még kisgyerek volt! - ezzel csak arra szerettem volna utalni, hogy mielőtt felháborodna bárki is egy-egy Simicska-féle hírre, vegyen papírt, ceruzát és kezdjen el számolni. Köszönöm!

Egy másik gyakran hangoztatott ellenzéki duma, hogy csakis a taktikai átszavazással kerülhető el az "ellenzéki egység" megosztása. Üljenek le és gondolkodjanak! Az ellenzéknek milyen egységéről beszélnek, amikor látjuk, láttuk, hogy egymással semmilyen szinten nem tudtak megegyezni majdnem semmiben. Ha egy étterem egyik asztalán van egy tál húsleves, egy kisebb tál aranygaluska és egy még kisebb tányéron néhány fasírt, akkor ott nem beszélhetünk egységes ételtartalomról!!! A csak a hatalomra éhes "ellenzéknek" egyetlen "közös" programja van: Orbánt le kell váltani. Slussz!

Kedves jászsági józan magyar testvéreim! Az egységes Fideszen kívüli ellenvélemények mind eltérnek egymástól is. Semmilyen egység és semmilyen egyetértés nincs közöttük a jövőnket illetően. Egyre többen vallják az ellenzékiek is, hogy ha véletlenül nyernek, akkor az egyetértésük hiányában előrehozott választásokat tartanának. Kezdődne a fejetlenség, az anarhia, a hatalmi harcaik még kiélezettebb változatai, amikor már egymás között kellene leosztaniuk a lapokat. Nincs egységes jelöltjük, nincs egységes víziójuk, nincs egységes programjuk, és képünkbe hazudják az egység illúzióját.

Az ellenzék egyetlen dologban egységes: a gyűlöletkeltésben, a megalapozatlan, aljas hazugság gyártásában és a közös ellenségükben, aki jelenleg egyetlen felelős kormányfője a magyarok országának. Az ellenzék képtelen elismerni és feldolgozni, hogy 30 éve a mostani kormány az egyetlen sikeres, felelős kormánya Magyarországnak!

Ami a leggusztustalanabb az ellenzék részéről, hogy az elmúlt nyolc évben képtelenek voltak egy stabil, nagy létszámú támogatói tábort felépíteni maguk köré (azzal a felhozatallal, amivel előálltak, nem is csodálom) és most aljas módon ránk, a hétköznapi kisemberekre akarják hárítani a saját ügyetlenségük és hataloméhségük által eredményezett kudarcuk miatti felelősséget. Ők nem tudtak megegyezni, ők voltak képtelenek egy életszerű elképzelést az emberek elé tenni és most érezzük mi sajátmagunkat hibásnak, ha nem az általuk összekatyvasztott moslék erjedő bűzére akarunk szavazni. HÁT NEM!

Ha valaki már elkábult a sok hazugságuktól, az ébredjen fel és menjen el FELELŐSEN szavazni!

Ébredj fel álmodból Jászság, ha elkábítottak a hataloméhes hazudozók!

Isten áldja meg és segítse a Jászságot és a jászokat, Isten áldja és segítse Magyarországot!

osszefogas-620x330.jpg

süti beállítások módosítása