ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

A Jászság "politikai" suttyója

2018. augusztus 25. - MÉRTÉK L.

Van a Jászságnak, a mi térségünknek is egy diszkrét bája, mert ugyebár erdő nem létezik száraz ágak nélkül, ez alapján egyetlen térség sem létezhet a saját suttyói nélkül. Hát nekünk itt a Jászságban is jutott egy-két díszpéldány belőlük. Most kifejezetten politikusokra önmagukat politikusnak titulálókra gondolok.

megviselve.jpg

Hiába minden törekvés, amelyik a mi önjelölt Budai Lórántunkra hatni próbálna, hogy szedje össze magát és így, ennyi politikai bukfenc után kezdjen el értelmes dolgokkal foglalkozni, no meg kezdjen el dolgozni, erőltessen ki magából legalább egy konstruktív ötletet, amellyel hozzájárulhatna a környezetének, közösségének fejlesztéséhez, ő hajthatatlan: továbbra is azt gondolja, hogy az adóforintjainkból felvett félmilliós fizetéséért elegendő, ha az újságírók kritikus szerepét ölti magára és kátyúkat fényképez, valamint az őt minden alkalommal fölényesen legyőző Pócs Jánost kritizálja.

Az önjelölt Budai pócs-fóbiája már betegessé látszik fajulni a mi jászsági kis suttyónknál:

Közösségi oldalán ha csak pár napot görgetünk vissza, bejegyzéseinek, megosztásainak igen nagy százaléka Pócs János országgyűlési képviselő úrról, az ő gyalázásáról szól.

- augusztus 14-én egy újszászi bűncselekményről tudósít Budai, de a bejegyzésének illusztrációja egy Pócs Jánosról készült karikatúra.

- szintén 14-én "nemzeti kátyúkról" ír a mi önjelölt géniuszunk, ahol szintén Pócs Jánost teszi felelőssé.

- augusztus 17-én - gondolom téma hiányában- semmi egyéb nem jut eszébe Budainak, csak az, hogy miért hiányzott Pócs a parlamentből.

- augusztus 19-én a mi kis örök vesztes önjelölt suttyónk "aktívabb" üzemmódra váltott és egyenesen két bejegyzésben emlegette az országgyűlési képviselőt: a reggeli bejegyzésében még uralkodott magán és időnként rátörő hazudozási, ferdítési kényszerén, de az ugyanazon az estén közzétett bejegyzésében már valótlanul idézett Pócs Jánostól. Szeretném Budai figyelmét felhívni arra, hogy ha valaki azt állítja, hogy egy útszakasz felújítása folyamatban van, akkor arról aljas hazugság nem illik azt írni, hogy azt állította, hogy a felújítás már megtörtént.

- Augusztus 21-én Budai, mint aki minden szinten ért a politikához, Áder János köztársasági elnökünk beszédéből idézett  és... nem fogják elhinni, hogy a bejegyzésének kit használt illusztrációként! Pócs Jánost.

Szerény véleményem, hogy ez az önjelölt, önmagáról a saját valóságánál sokkal többet képzelő, örök vesztes Budai, akinek a feneke alatt igen erősen kezd inogni az az önkormányzati képviselői szék is, amelyikre a kegyelem zöld taknyán csúszva be vesztesként   csúfos vereséget szenvedve, csupán pártlistájának jóvoltából ülhetett be, nagy bajban van.

Első sorban, ha egy ember kritizálásától valaki mániákusan nem tud szabadulni, az orvosi eset, de Budait saját táborából is fenyegetik veszélyek. Ha egyáltalán valósak azok, hiszen erről az emberről elképzelhetőnek tartom, hogy már sajátjaitól is retteg. De azt beszélik, hogy a sorozatos bukása miatt most éppen azért aggódik Budai, hogy mi lesz, ha a helyére a nála sokkal értelmesebb Turóczi kollégáját jelölik majd Budapestről az országos vezetői. Lehet, hogy nem alaptalan a mi kis suttyónk aggodalma. De ha ez a veszély fennáll, akkor hasznosabb lenne inkább azzal foglalkozni.

lab_tetko.jpg

 

süti beállítások módosítása