ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

A "színezd újra" hangulat margójára

2018. április 15. - MÉRTÉK L.

Nem szeretem a mérkőzések végét jelző sípszó utáni "ébredést". Mi már fociban is, politikában is annyira jól tudtuk mindig, hogy mit hogyan kellett volna csinálni... Csak élesben, a játékidő alatt nem tudjuk, illetve úgy helyes, ha azt írom, hogy nem tudják...

Az ellenzék akkorát veszített, hogy azon normális magyar ember nem örülhet, mert minden gerinces ember számára az az igazi győzelem, ha egy versenyképes, kemény ellenfelet győz le tisztességesen. A mostani győzelem már-már aggodalomra adhat okot a kormányzó párt táborában is. Nem jó tudomásul venni, hogy nincs méltó ellenfél.

Most sem látunk mást, mint vergődést részükről és akár hiszik, akár nem, nem örülök mindannak, amit látok. 

Tényleg az eddigi megszokottnál többen gyűltek össze tegnap a tüntetésen. Igaz: a pár héttel ezelőtti kétszer ennyi résztvevőt 40 ezerre becsülte a hvg, míg a feleannyit most 100 ezerre. Belefér. A tüntetés is belefér. Minden belefér. Csak azt kellene már megértenie az ellenzék bármelyik irányvonalát képviselő pártnak, hogy így, ahogyan ők gondolják, NEM LEHET A FIDESZT LEGYŐZNI! Nehogy félre értsen bárki is! Nem drukkolok nekik, de azt mindenképpen szeretném, ha egy méltó ellenfele kinövekedne az ellenzékből a jelenlegi kormánynak. Mert akkor lenne, amiről érdemben vitatkozni. Így most nincs, amiről beszélni.

A legnagyobb gondot abban látom, hogy a Fidesz pontosan ismeri a magyar embereket, pontosan tudja, hogy kiket mivel lehet rávenni a szavazásra, míg az ellenzék majdnem semmit nem tud, vagy nem akar tudomásul venni a szavazó magyar emberekről. Azt gondolják, hogy ők fújják a szelet és a "nép" hozzájuk kell igazodjon, miközben ez nem így van. Aki politikus és "képviselő" szeretne lenni, annak tudomásul kell vennie, hogy szolga és akár tetszik neki, akár nem tetszik, a felhatalmazóinak az ízlését kell képviselnie, nem a saját beteges idiótaságait. Azokat is képviselheti, csak egy személyben, magánemberként és nem a nép nevében, vagy a nép pártján.

Bízom benne, hogy nem sértek meg senkit, mégis szeretnék üzenni egyszerre mindkét tábornak. Nyertes kormánypártnak és vesztes ellenzéknek egyaránt üzenem:

23473152_666509973555865_9063981916745975080_n.jpg

süti beállítások módosítása