ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

A kompetencia és az igazság ellenségei hatalomra vágynak

2022. március 22. - MÉRTÉK L.

Azt mondják, hogy az igazságot nem kell kitalálni, feltalálni. Az igazság önmagában létezik. Mindig csak a hazugságokat kell kitalálni.

Azt is mondják, hogy ha segíteni szeretnél az embereken, mondd el nekik az igazat.

Az igazság az, hogy nem csak Magyarországon, hanem világszinten dúl egy sokkal aggasztóbb háború, mint az, amelyet fegyverekkel vívnak. Az igazság az, hogy ma egy olyan háború napjait éljük, amelyet a felelősséghez, józansághoz és a természetes értékekhez ragaszkodók szellemisége vív naponta azokkal a szellemiségekkel, melyeknek gazdái az elhülyülést, a perverziót, az aberráltat, a fajtalankodót a szabadságra (szabadelvűségre) hivatkozva mentenék fel és neveznék modernnek, követendőnek.

Ez a beharangozott és erőszakosan hatalomra törekvő „szép”, „új”, modern szellemiség azokat kritizálja, akik az elhülyülés ellen tiltakoznak.

Tisza István mondta valamikor, hogy

„Nekünk a gondolkodás szabadságát a szabadgondolkodóktól (liberálisoktól) kell megvédenünk.”

Mert a liberálisok azt állítják, hogy ők nyitottak mások véleményére, csak hirtelen sokkot kapnak, ha kiderül, hogy vannak más vélemények is, és a sokat hangoztatott nyitottságuk jegyében mindent eltaposnának, elnémítanának, elfojtanának, megszüntetnének, ami ellenkezik az általuk reklámozott elhülyülésre való hajlandóság (rög)eszméivel.

Márki-Zay Péter, az „ellenzéki összefogás” (sic!) kirakatembere az egyik megtestesítője annak a „modern”, liberális idiótaságnak, amit minden áron le szeretnének gyúrni a magunkfajta normális magyar ember torkán. Gyurcsány csak kígyózik röhög a markában, hogy megtalálta a saját színjátékához a legmegfelelőbb kirakat-bohócot, aki még őt is képes felülmúlni az agymenésben.

A jászsági egyszerű ember tudja, hogy mi a neve annak az ételnek, amibe minden maradékot összetöltenek: Moslék. Ahogyan a jászsági ember azt is tudja, hogy mi a neve annak a politikai „szervezetnek”, amelyik a kommunistának, a liberálisnak, a zöldnek, az álkonzervatívnak és a neonácinak az összefogásából születik: Moslék.

És az ilyen moslék termeli ki bűzként magából a Márki-Zay fajzatot. Ez a fajzat mindenre (is) képes, hogy hitegetéseivel, megtévesztéseivel, megfelelési kényszerektől fűtötten minél több ember rokonszenvét elnyerje. Csakhogy a „csapattársainak” sokszínűsége miatt nem vállalhatja önmagát és saját egyéniségét (ha egyáltalán van neki egyénisége), hanem mindig az éppen jelenlévő hallgatóságának szeretne megfelelni. Ezért van az, hogy akár óránként is egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat tesz, vagy egyszerűen akkora badarságokat mond, hogy a szamár egyetemi tanárnak kezdheti érezni magát a közelében...

Attól most tekintsünk el, hogy Márki-Zay Péter államférfinak hiszi magát, de attól már nehezebb eltekinteni, amiket ez az "államférfi" itt-ott kimond a száján, vagy leír a közösségi oldalán..

Azt mondta (illetve írta), hogy

„Katolikusként nem támogatom, de államférfiként támogatom a melegházasságot”.

 

marki.JPG

Márki-Zay Péter el kellene döntse, hogy neki mi a SAJÁT véleménye bármiről és a saját véleményét kellene képviselnie. Egy keresztény, bibliai igazságokban hívő FÉRFI nem támogathatja a melegházasságot. Akkor sem, ha államférfi válik belőle. Mert az „államférfiúság” nem érvénytelenítheti Isten igazságát.

Bár igaz, volt a történelemben hasonló személy, aki nem csak hitte, hanem tudta is, hogy Jézus a Messiás, de hát úgy gondolta, hogy jól jön az a harminc ezüstpénz is… Judás volt ez az „államférfi”.

Én úgy gondolom, hogy mi, akik az elhülyülést a megfelelő helyre tudjuk száműzni az életünkből és semmiképpen nem tartjuk az idiótaságot, a romlottságot sem modernnek, sem követendőnek, ki fogjuk bírni még ezt a néhány napot a választásokig úgy, hogy közben belezörögnek a Márki-Zay félék nagyotmondásai a mindennapjainkba.

A választások után, egy elsöprő Fidesz-győzelem után pedig bízzunk benne, hogy nem jön MÁR KI ZAJ a színlelt összefogás és egységes "ellenzék" háza tájáról. 

 

Én úgy gondolom, hogy minden felelős és józan jászsági magyar ember tudja, hogy nem kiváltság, hanem hivatás számunkra, hogy a békére, a kiszámíthatóságra, a biztonságra szavazzunk most, amikor az őrültség szelleme szeretne teret hódítani a józansággal és a normálissal szemben.

Én úgy gondolom, hogy minden felelős és józan jászsági magyar ember képes a következő nemzedékben gondolkodni, míg  ezek a „nagy összefogást” eljátszó szerencsejátékosok csak a következő választásban képesek gondolkodni.  

Bethlen Gábor azt mondta, hogy „Nem mindig lehet megtenni, amit kell, de mindig meg kell tenni, amit lehet.”

Nekünk is meg kell tennünk április 3-án, amit lehet. Például lehet jól dönteni! Be lehet bizonyítani, hogy ez az egész összefogás egy álságos színjáték, mert jól fogunk dönteni és be fog bizonyosodni róluk, hogy csak a hataloméhség tartotta őket össze. A választások után apró darabokra fog törni a színlelt egységük. A darabokra törésnek igen sok előjelét, előszelét már érezni, észlelni lehet, pedig még van néhány nap a választásokig, de már érezhető, hogy alig bírnak egymással.

Mi maradjunk meg az Istenbe vetett hitünk mellett és hagyjuk, hogy az önmagukat istenítő emberek megmaradjanak Júdásként az utókor emlékezetében. Az ezüstpénzeiket már bizonyára megkapták a fő rendezőjüktől.  

süti beállítások módosítása