ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Mit jelent a baloldal "CSAK FELEFELÉ" szlogenje valójában?

2022. március 27. - MÉRTÉK L.

Létezik egy íratlan szabály, mely szerint légiutasként először saját magunkra kell feltegyük az oxigénmaszkot, amennyiben veszélybe kerül a repülőgép, amelyen utazunk és csökkenni kezd a nyomás a gép fedélzetén. Csak akkor tudunk segíteni másokon, ha mi már biztonságban vagyunk. 

Egy héttel a magyarországi választások előtt azt látni az állítólag "egységes ellenzéki összefogás" háza táján, hogy egyre több a kapkodás, az egymásnak ellentmondó nyilatkozatok sorozata, a mosakodás, a "nem is úgy értettem, ahogyan most értem, vagy ahogyan holnap fogom érteni" féle össze-vissza beszéd.

Egy héttel a magyarországi választások előtt egyre világosabb és egyre élesebbek a körvonalai mindannak, amit a baloldali "CSAK FELFELÉ!" szlogen jelent számukra. Ők egyetlen módon képesek "felfelé" haladni: ha a hazájukat és a magyar embereket lefelé taszítják a mélységek felé. Képtelenek a változásra. Képtelenek felismerni az idők szavát, képtelenek meglátni a lényeget. Mindent és mindenkit beáldoznának annak érdekében, hogy hatalomra kerüljenek.

Tudjuk: A Gyurcsány által kirakatba helyezett Márki-Zay Péter szerint sötétek vagyunk, trágyával etetett gombák vagyunk, ostobák vagyunk. Tudjuk: Márki-Zay Péter szerint az egészségügynek üzletnek kell lennie, ahogyan számára az is természetes lenne, hogy egy tőlünk független konfliktus (Orosz-Ukrán konfliktus) árát is a magyar emberek fizessék meg. 

Gyurcsány egyenesen gyávának és szar alaknak nevezi azt a magyar embert, aki nem akar belekeveredni más országok konfliktusába, Márki-Zay Péter pedig a világ legtermészetesebb dolgának tekinti azt, hogy amerikai megrendelésre, utasításra elvárásra a magyar emberek, vállalkozók az energiahordozóknak akár a 8-10-szeresét is fizessék. A nagy "összefogás egységes logikájának" ennyire futja:

A baloldal szerint egy "kellemetlenkedő" szomszéd legnagyobb büntetése azzal szabható ki részünkről, ha tökön szúrjuk magunkat.

Nem! Nem, kedves baloldali, álságos összefogást és még álságosabb egységet színlelő honfitársaink! Minden józan magyar ember számára Magyarország és a magyarság sorsa, jövője, biztonsága a legfontosabb.

Velünk nem lehet elhitetni, hogy az a legészszerűbb viszonyulás a szomszédaink konfliktusához, ha magunkra gyújtjuk a saját házunkat. 

Mi tudjuk, hogy a saját házunk/hazánk veszélybe sodrása, a saját életterünk felgyújtása, ellehetetlenítése sok-sok "szomszédunk" érdekét szolgálhatja, de semmiképpen nem a sajátunkat, nem a magyar emberekét.

A "baloldali összefogás" legkedveltebb szlogenje úgy hangzik, hogy "Csak felfelé!". Minden bizonnyal komolyan gondolják. Saját maguk számára. És ennek az lenne az ára, hogy az ők felemelkedésüket velünk fizettetnék meg. Ha már úgy is csak sötétben élő, trágyával etetett gombáknak néznek, miért ne gyújtatnák fel velünk a saját házainkat is? Ők elismerést kapnának "nyugati civilizált" megrendelőiktől, felfelé emelkednének és a mi házaink lángjainak füstje is felfelé szállna... Nekünk be kellene érnünk annyival, hogy romok alá kerüljön mindenünk, amit eddig megvalósítottunk, csak azért, hogy ők felfelé haladjanak.

Valóban ezt akarjuk?

fire-2946038_1280.jpg

 

 

 

süti beállítások módosítása