ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Szegény az, ki aljasságát is hitelből finanszírozza!

2017. június 13. - MÉRTÉK L.

   Itt-ott olvasom, hogy a Jobbik nem fér a bőrébe  újabb plakátkampányba kezdett. Azt hirdetik, hogy velünk (a néppel) leváltják őket (a Fideszt). Mert a mi pártunkra álltak- állítják. 

jobbikplak1761.jpg

   Nem olyan nagyon régóta állnak a mi pártunkon, ugyanis még pár éve azt hirdették, hogy mi állunk kétharmadnyian az ők pártjukon, csak még nem tudunk róla... Azóta se b..szta nyakon ez a felismerés a népet, így nem maradt más hátra, mint az, hogy nekik kell a mi pártunkra állni, akkor is, ha mi (a többség) teljesen elhatárolódunk attól, amit ők képviseltek.

   Hát ha ez a divat (józan észről nem hallottak) -gondolták magukban- akkor elhatárolódnak ők is egykori önmaguktól. És lőn  világosság  hazugságra épülő megújult néppárt, ahol néhány közismert előljáró jogos felháborodásának viharát követően, kissé megtizedelve, oda-vissza anyázások és üzengetések hullámait kavarva, de újjászületett a népek pártja. Átmentek cukiba. Időközben, vagy pontosan ez idő táján egymásra talált a g..ciző oligarha és a nyakon b...szó kultúra és közös erőfeszítéssel plakátkampányokba kezdtek. Hitelből. Azt mondják. 150 millióból. Azt mondják.

   A "ti dolgoztok/ ők lopnak" fesztivál kb 2,2 milliárdba került. A most induló (ennyinek bevallott, de valóságban sokkal több) 2200 plakát nyomtatási ára sem lehet piskóta, a plakáthelyek bérleti díjáról nem is beszélve.

Itt és itt, de még ezer más helyen is esetleg utána lehet számolni, hogy mibe kerül mindez. Csak úgy, hozzávetőleg. De tudjuk, hogy a Jobbik soha nem hazudott. Ha ők mondják, mi elhisszük nekik, hogy Simicska a reális értékén több, mint 3 milliárdos számlát számukra mindössze 150 millióért teljesíti. Őszintén, még ez sem érdekel, hogy mennyire b..sszák át,- vagy nyakon egymást. Csak az érdekel, hogy mindezt olyan hitelből teszik, finanszírozzák, amit majd állami támogatásból fognak törleszteni... az én adómból... Hogy szórakozzanak... az anyukájukkal... És engem meg se kérdeztek. Pedig az én pártomon vannak. Azt mondják! (???)

   Nekünk pedig, a népnek, akiknek a pártján állnak, nagyjából ez a véleményünk:

ok_dolg_mi_hazudunk_2.jpg

 

süti beállítások módosítása