ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Nem CSAK A NEMZET!

2017. június 15. - MÉRTÉK L.

   Ha az egyszerű halandó magyar ember valamilyen oknál fogva külföldre utazott pár évvel ezelőtt és mostanában hazalátogat, nem ismer rá az "átrendeződött" erőviszonyokra.

   Kálmán Olga beszélgethet főműsoridőben Gyurcsánnyal... és nem akárhol, hanem a Hír Tv stúdiójában.

   Vona Gábor megtisztította a pártját. Nem a radikálisoktól. Azoktól képtelenség, hiszen ugyanazok maradnak a lelkük mélyén. Nem, nem, NEM! Csak a hangoskodó radikálisoktól szabadította meg a pártját. Bár az ott maradóknak se sikerül mindvégig uralkodni indulataikon és néha ki-kiszalad egy-egy nyakonb...szó szándék a szájukon, de valóban sokkal fegyelmezettebben gyűlöl a Jobbik mostanában.

   És kit gyűlöl? Mindenkit, aki nem vele van. Emlékezzünk csak vissza, itt is ott is mikről számoltak be az újságok:

   Vona Gábor, a nagy Igazságos, gondolkodás nélkül börtönbe csukatta volna Simicskát. Mert számára csak a nemzet számít(ott).

csak_a_nemzet.jpg

   Azóta azért más irányból kezdtek fújni a szelek, átrendeződött egy kicsit pár érdek. Nos, azóta Vonának eszébe sem jut Simicskát elszámoltatni. Főleg azok után, hogy a Jobbik is nagyon jutányosan, vagy ingyen használhatta az oligarcha hirdetőfelületeit. Több ezret... Arra, hogy ocsmány módon befeketítse a Kormányfőt. Nem sikerült, de ez már egy másik történet!

És íme, így lett, így lehet egy g..ciző óriásvállalkozóból, a börtönbe csukandó gazemberből a nemzet fia a Jobbik szemében. Egyik napról a másikra. Mert gondolom, nagy nemzeti státuszt kellett kapnia Simicskának, ha bele kell férnie a "csak a nemzet" szlogenbe... Vagy még sem. Mert aki ébren van, az tudja, hogy a Jobbiknál már nem csak a nemzet a fontos. Inkább így helyes: "CSAK A PÉNZ ÉS A HATALOM! AKKOR IS HA NAPONTA SZEMBE KELL KÖPJÜK MAGUNKAT!"

vona_simics.jpg

süti beállítások módosítása