ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Most már ideje lenne, hogy maradjatok csendben!

2017. július 18. - MÉRTÉK L.

   Ezek mindig aggódnak valamiért... Hol ezért, hol azért, hol mindkettőért, sőt, mindenért egyszerre.

   Biztos vagyok benne, hogy óriási aggodalomról tanúskodó közlemények jelennének meg, ha valamilyen valós, vagy mondvacsinált okokra hivatkozva Orbán Viktor miniszterelnök úr távolságtartóan viszonyulna Izrael miniszterelnökéhez. A mindenkor, minden körülmények között aggódó szervezetek telefosnák az étert az aggodalmaikról szóló közleményekkel. És Orbán lenne a legnagyobb antiszemita. 

   Most viszont, a sok-sok antiszemitázó, nácizó, okoskodó aggódót váratlanul érte, hogy Magyarország és Izrael miniszterelnökei szorosabbra füzik szövetségüket...

   "Mindkét ország vezetője gyűlöletet szít az egyetemes emberi jogok és közös értékek ellen, megpróbálja aláásni a jogvédő szervezetek és aktivisták szerepét a társadalomban és megbélyegző kampányt folytat ellenük."- fogalmaznak az Amnesty International Magyarország és Amnesty International Izrael közös közleményében az aggódó jogvédők.

netanjahu-orban.jpg

                                                        Fotó: Miniszterelnöki sajtóiroda

 

   Felmerül a kérdés, hogy az "egyetemes emberi jogok" és "közös értékek" kifejezésekkel összefoglalható tartalmat kik találták ki? Ők? Az aggódók? És kinek az érdekeit képviselve? Valószínűleg azokét, akik finanszírozzák ezeket a szervezeteket. 

   Már-már röhejes  nevetséges, hogy ezek a "demokratikus" (érdek)körök olyan privilégiumokkal jutalmazzák magukat, amelyek alapján azt gondolják, hogy ők határozhatják meg, melyek a közös értékek... Valószínűleg olyan értékek, amiket az őket pénzelő Soros ők annak tartanak. A demokrácia is az, aminek az őket pénzelő Soros ők hiszik és ami ebbe a Soros által az általuk vizionált demokráciába nem fér bele, az nem demokrácia. Továbbá a világ legnagyobb demokratája is megszűnik demokratának lenni, ha Orbánnal szövetséget köt. Tulajdonképpen Orbán Viktor a mérce. Mert őt és a magyarságot gyűlölik, tehát értelemszerű, hogy akit ők gyűlölnek, annak nem lehet véletlenül sem egészséges elképzelése, meglátása, vagy intézkedése. Ők, a nagy demokraták a legnagyobb ellenségei a valódi demokráciának, mert képtelenek elfogadni, hogy van az övéktől eltérő vélemény, sőt, azt is képtelenek elfogadni, hogy ők vannak kisebbségben az anyagi érdekek mentén képviselt értékrendjükkel ha értékrendnek lehet nevezni azt, amit képviselnek.

   "„Félünk, hogy a holnap kezdődő találkozón Netanjahu és Orbán miniszterelnök nemcsak az emberi jogokat sértő terveikről, hanem azok megvalósításáról is szót ejtenek majd. A hírek szerint Orbán Viktor kerítés esetleges megvásárlásáról tárgyalt az izraeli kormánnyal, amivel továbbra is megakadályozhatja, hogy a nemzetközi védelemre szoruló emberek beléphessenek Magyarország területére."- mondta Molly Malekar, az Amnesty International Izrael programigazgatója.

   Pontosítsunk, mert óriási ferdítések miatt szükség van a pontosításra:

   A nemzetközi védelemre szoruló emberek beléphetnek most is Magyarország területére. Mindenki beléphet Magyarország területére, aki aláveti magát a határátkelőknél kötelezően alkalmazott ellenőrzésnek. Itt nem arról van szó, hogy valaki nem léphet be, hanem arról, hogy nem akárhogyan. Nem ellenőrizetlenül. Nem nyájszellemben, óriási csoportokban és nem a zöldhatáron... 

   Tehát: Nem a belépést akadályozza a kerítés, hanem a törvénytelen belépést.

   Van egy javaslatom: A kedves aggódók az általuk javasolt kerítésbontást kezdjék a saját házuk körüli kerítés elbontásával, azt követően emeljék ki a helyéből a több ponton záródó biztonsági bejárati ajtójukat, hagyják tárva - nyitva a házukat, mert biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb akad néhány arra járó ember, aki segítségre is szorulna és szívesen szét is nézne a házigazda tudta nélkül ellenőrizetlenül a házban... főként, ha az aggódó jogvédő Borsodban lakik...

   Vannak  kérdéseim is az aggódó "jogvédőkhöz":

   Miből gondolják, hogy ha természetes, hogy saját házukat nem hagyják ellenőrizetlenül, nem engedik meg, hogy személyes dolgaik között turkáljanak idegenek a távollétükben, akkor ezt meg kell tennünk az ország határainál?

   És egy kicsit kényesebb kérdés: Ha Netanjahu miniszterelnök úr nem a zsidó értékeket képviseli hitelesen, akkor az aggódók szerint ki a zsidóság "hiteles" képviselője? A demokráciának meghatározásán, a "közös értékek" meghatározásán túl már ezek az aggódó -Soros által lefizetett- körök akarják meghatározni azt is, hogy mi a zsidó érdek?

   Most már egyre világosabb, hogy kik ezek, akik állandóan aggódnak és minden létező médiafelületen sírnak, hogy veszélyben a demokrácia, meg hogy antiszemita a magyar hatalom.

   Ezek magát az Úristent is megtagadnák, ha véletlenül látványosan a Mennyből közénk jönne és Orbán mellett foglalna állást. 

   Nem Orbánnal és nem a magyar kormánnyal van itt baj, hanem az ilyen Amnesty International-ba tömörülő senkiháziakkal... akikről ilyenkor kiderül, hogy ők nem demokraták, nem zsidók, nem jogvédők, hanem fizetett károgók...

süti beállítások módosítása