ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

LEGYEN ELÉG A NYUGDíJASOK MEGSZÉGYENíTÉSÉBŐL, MEGALÁZÁSÁBÓL!

2017. szeptember 20. - MÉRTÉK L.

Bocsánat kérés helyett a Jobbik színjátszó társulata (én már csak így nevezem őket) már a jászsági piacokon szerzett tapasztalataik alapján is a nyugdíjasok ellen lázítanak, amikor nyugdíjasokat lejárató mondatokat tesznek ki a világhálóra.
budai_nyugdijas_jelolt.jpg

Az időseinkkel szembeni tiszteletlenség csúcsa az, amit a Jobbik művel. A nyugdíjasokat egy kalap  alá veszi, úgy írva le őket, mintha mindegyik szenilis, buta, rosszindulatú lenne. Azt a látszatot akarják kelteni, hogy a nyugdíjasok megvetésre méltók. Ha nem így lenne, akkor nem lenne annyira fontos kihangsúlyozni, hogy milyen korú volt az a néhány -hangját hallató- állampogár, akik átlátnak a Jobbik cukisodásán és elegük van a hataloméhes, szenzációhajhász pancserokból.

Pár dolgot jó lenne észbe vésni  VONÁNAK és  a Jobbik katonáknak... (színművészeknek)

A jelenlegi nyugdijasainknak köszönhetjük mindenünket... Ha  ők a szabad vélemény-nyilvánítás jegyében azt mondják, hogy arcul csapnák legszívesebben a "közszolgát", akkor a közszolgálatot vállaló "demokratikus", "a nép pártján álló" párt képviselője nem kellene jópofizva megszégyenítse őket  a világhálón, hanem ELSŐ SORBAN EL KÉNE GONDOLKODJON és MAXIMUM ANNYIT KÉRDEZZEN, hogy melyik oldalon szeretnék arcul csapni...

Egy másik szemszögből pedig: miután Vona Gábor azt mondta a nyugdíjasokra ,hogy szájukból szenyviz folyik stb. akkor mit vár egy jobbikos, amikor a nyugdíjasok közé megy a piacra?

Ezért úgy gondolom, hogy a világhálón való megszégyenítés helyett talán épp rá kellett volna ébredni, hogy a nyugdíjasok jogosan elvárják Vona Gábortól, hogy bocsánatot kérjen tőlük, de ha ő erre nem képes kellő alázattal, legalább az aláírásokért kuncsorgó, piacoló képviselőjelöltek megtehetnék, hogy bocsánatot kérnek a vezérük nevében... 

Vona Gábor és a Jobbik színjátszó társulat (én már csak így nevezem őket) "művészei"!  

LEGYEN ELÉG A NYUGDíJASOK MEGSZÉGYENíTÉSÉBŐL! 

süti beállítások módosítása