ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ELÉG A JOBBIK FENYEGETÉSEIBŐL!

2017. szeptember 23. - MÉRTÉK L.

 

A jászsági hatalomra éhes Budai Lóránt, miután rájött, hogy semmilyen valóságtartalma nincs annak, amit pár évvel ezelőtt vallottak, hogy "a magyar emberek kétharmada jobbikos, csak még nem tud róla" és miután azzal is szembesülnie kellett, hogy a romák és a zsidók sértegetésének csupán 5-10%-os népszerűségi plusz hozadéka lehet egy normális országban (bár még ennyinek sem szabadna lennie), mostanában beállt a cukisodó irányt felvevő, megszelidültség látszatát keltő, "megújult" Jobbik megmaradó katonái közé, hiszen akik nem akarták egyik napról a másikra megtagadni önmagukat, azok vagy lemorzsolódtak róluk, vagy távozásra kényszerültek.

Szóval Budai és társai úgy értelmezik az élet nagy törvényeit, hogy ha a nép nem áll az ők oldalukra, akkor nekik kell a nép oldalára ("pártjára") állni. Mindenképpen! Mindent a hatalomért! Akkor is, ha ennek az az ára, hogy szembe kell köpniük önmagukat naponta annyi alkalommal, ahányszor csak kettesben maradnak saját lelkiismeretükkel.

Csakhogy a természet törvénye nem átverhető, ezért a legkisebb figyelmetlenség és önkontroll hiánya elegendő ahhoz, hogy bebizonyosodjon: .......... ( a pontok helyére be lehet helyettesíteni a kutya történetét a szalonnával).

Budai Lóránt a romák és zsidók nyilvános lejáratásáról, blamálásáról látszólag leszokva mert azért szűk baráti körben még nem titkolják, hogy semmit nem változtak ezen a téren, napjainkban már a nyugdíjasokat és a henteseket vette célba burkolt lejáratásukkal, minősítésükkel. A nyugdíjasok és hentesek érzékenyebb rétege akár fenyegetésként is megélheti, de maradjunk "csak" a lejárató minősítgetések megnevezésénél.

Szeretném jelezni, hogy él még Magyarországon (-hála Istennek-) egy többségben lévő -gondolkodó, érző, keresztény erkölcsi értékrendet valló- nagy tömeg, akik gusztustalanságnak, ócska politikai szenzációhajhászásnak tartják mindazt, amit a budai-félék "ártatlan jópofizásként" akarnak eladni, amikor szembesítik őket mindannak súlyával,, amit tesznek.

Ha már a nyugdíjasokat és henteseket kipipálták, holnap ki fog következni?

ELÉG VOLT! 

A Fidesz -nem szavakkal, hanem tettekkel- politikai hovatartozástól függetlenül megvéd minden magyar embert! 

Végezetül pedig ajánljuk Budai figyelmébe a Biblia szavait: 

"Aki kardot ragad, az kard által vész el." 

stop2.jpg

süti beállítások módosítása