ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

DÖBBENET! A Jászságban a Jobbik már a holtak emlékét is gyalázza!

2017. szeptember 26. - MÉRTÉK L.

Döbbenten ülök, nézek magam elé és nem hiszek a szemeimnek!

Nem! Ez nem mehet így tovább!

 

Bármilyen közmondássá érett régi bölcsesség ellenére LÉTEZIK OLYAN ESZKÖZ, AMELYET NEM SZENTESíTHET EGYETLEN CÉL SEM! Ilyen például a holtak emlékének gyalázása. Ezt akkor sem szentesítheti egy cél, ha a cél éppen a Budai Lóránt jobbikos képviselőjelölt, vagy a Jobbik hatalomba kerülése.

Egy kis bevezető után (csak hogy érthetőbb legyen), majd következnek a fotók, amelyekhez nem akarok és nem is tudok hozzáfüzni semmit.

Egy jóérzésű magyar ember lélegzete ilyenkor eláll, nem hisz a szemének, majd ellentétben a szóban forgó urak habitusával és modortalanságával, nem megy sehová, nem vág pofán senkit, nem is "b--ssza nyakon" azt, aki álságos ártatlanságot és becsületességeket színlelve ezt a szerencsétlen eszközt is bevetette népszerűségének növelésére. Nem!

Jóérzésű magyar ember egy ilyen megnyilvánulás után, végleg oda könyveli saját értékrendjében az illető személyt a pártjával együtt, ahova való... A politikai süllyesztőbe!

 

Az Alfahír egy Jobbik-közeli központi on-line médiafelület. Remélem, senki nem gondolja komolyan, hogy az alfahir.hu internetes újságnak "hirtelen ötletként" eszébe jut jászsági, vidéki ünnepségekről több, mint két éves videófelvételek között kutatni. Ha csak az itteni mindenre elszánt Budai Lóránt, jászsági országgyűlési képviselőjelölt erre fel nem hívja a figyelmüket. Hogy legyen témája, amire majd hivatkozhat szánalmasan magamutogató közösségi oldalán. Ezért aztán az alfahir.hu cikkezik is egy szaftosat a mi Rozi néninkről (†), függetlenül attól, hogy a mi térségünkben mindenki által kedvelt (Budaiékat kivéve) Rozika nénink(†) már hosszű ideje a túlvilágra költözött...

De az alfahir.hu ezt 2017 szeptember havának 25-ik napján aktuális hírként tálalja, hogy az ők Budai Lórikájuk (téma hiányában)  fröcsöghessen egy nagyot megint :

datum_jelolt.jpg

Mindez azért ennyire aktuális, mert Budainak ismét kommunikációs kényszere támadt és le kellett írja, hogy

a Fidesz ismét uszít! (2017-ben egy 2014-es videóval alátámasztva!)

 

Tetszenek érteni??? A Fidesz!...  Hivatkoznia is kellett valamire ártatlanul, ezért baráti alapon egy jobbik közeli újsággal viteti el a balhét, majd megosztja "ártatlanul", mintha csak egy "független hírforrásra" hivatkozna.

budai_bejegyzes_jelolt.jpg

Egy országgyűlési képviselőnek, egy Parlementbe jutott párt FRAKCIÓVEZETŐJÉNEK, amilyen a jobbikos Volner János, csak elhatárolódni lenne szabad egy ilyen gusztustalan, alpári megnyilvánulástól,

de amennyiben VOLNER úr NEM ELHATÁROLÓDIK, NEM BOCSÁNATOT KÉR, NEM TÖRÖLTETI AZ EGÉSZET, HANEM LÁJKOL ÉS KOMMENTEL.... (SŐT ÚGY ÁLLíTJA BE EGY IDŐKÖZBEN MEGHALT NÉNI TÖBB ÉVE TÖRTÉNT SZEREPLÉSÉT, MINTHA AZ AKTUÁLIS LENNE ÉS A NAPOKBAN TÖRTÉNT VOLNA) Mit várjunk a többiektől..

Mi lenne ha ezek hatalomra kerülnének?? Nem csak bennünket üldöznének hanem szeretett ELHUNYT rokonainkat is, akiknek emléküket naponta szívünkben őrizzük???

 

Érdemes rákeresni a frakcióvezető úr megosztására és végigolvasni (csak erős idegzetűek tegyék!) az ottani több száz hozzászólást

Már nem lehet kérdés egyetlen jóhiszemű, jóérzésű, keresztény magyar ember számára sem, hogy kicsodák ők... a Jobbikosok...

 

 resized_screenshot_20170925-233335001.jpg

 

A jobbikos újságírónak is van véleménye, hogy egy -már a felvétel napján súlyos betegségtől gyötört- idős nénin miként kell "vinnyogva röhögni":

cikk_jelolt.jpg

 

De a cikkre odasereglett jobbikos "értelmiség" hozzászólásai mindennél világosabbá teszik, hogy nekik mi a véleményük és milyen hangnemben beszélnek a nemzetünk idős korosztályáról. Mert ugyebár Vona elnök úr szerint is "szennyvíz folyik a nyugdíjasok szájából". Hát akkor mit várunk a csapattagoktól, ha a vezérük is így vélekedik...

szenilis_komment_jelolt.jpg

 

komment_jelolve.jpg

Továbbá, az ártatlanságot bármilyen módszerekkel megjátszó Budai képviselőjelölt is "VICCESNEK" találja ezt az ocsmánykodást és ahelyett, hogy mélységesen felháborodva elhatárolódna minden hasonló, halottak emlékét gyalázó ocsmányságtól és az összes alpári stílusban kommentelő csapattársától, cinkosként sunnyog velük együtt. Mit is tehetne mást? Hiszen egyformán gondolkodnak, egyformán gyűlölködnek és ... számukra mindenki agymosott, aki nem velük szimpatizál.

Miközben üzenjük a tisztességes, keresztény kommentelőnek, aki a Rozi nénink halálát várta, hogy sajnos Rozi néni nincs már közöttünk, de ettől függetlenül szégyelljék magukat.

Isten őrizze meg nemzetünket, országunkat, hogy ez a bagázs (már társulatnak se tudom nevezni őket) hatalomra kerüljön!

folytatjak_a_gyalazkodast_jelolt.jpg

 

 

süti beállítások módosítása