ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

Állítsuk meg a jászsági HAZUGSÁGGYÁROST!

2017. október 07. - MÉRTÉK L.

    Ha valaki azt gondolná, hogy az arcbőr vastagáságának létezik határa, az téved! Budai Lóránt, a jászsági országgyűlési képviselő-JELÖLT ezt egyre többször megcáfolja.

   Ha valaki látta "A hazugsággyáros" című filmet, akkor számára nem is lehet kérdés, hogy miért említem ezt a megnevezést már a bejegyzés címében.

   Budai Lóránt ismét magára öltötte a megtévesztők szerepét, bátorságot gyűjtött (erre egyre nagyobb szüksége van és lesz) és nem adta alább: Saját "lapjának" -bár a köszöntőben már újságot említ- címeként azt harsogja, hogy Ő lenne a "JÁSZOK HANGJA".

jaszok_hangja0001.jpg

Mondja ezt magáról egy több, mint 80 000 lelket számláló régióban , ahol az elmúlt választásokon a Fidesz és Pócs János országgyűlési képviselő kétharmados többséggel nyert és döngölte a földi valóság homokos agyagos rétegei közé a "nagy megmondó embert" az összes hangjával és visszhangjával együtt.

Budai a Jászok hangjának mondja magát, annak (is) tudatában, hogy a legutóbbi felmérések szerint a Jobbik rosszabbul áll, mint eddig bármikor. És ha így folytatják, a néppártosodó, cukisodó Jobbik egyre hiteltelenebb lesz mindenki számára. A PÉNZÉRT ÉS HATALOMÉRT BÁRMIT MEGTESZÜNK, AKÁR NAPONTA MEGTAGADJUK ÖNMAGUNKAT féle megnyilvánulások biztos, hogy sokakban hányingert gerjesztenek!

Budai a Jászok hangjának mondja magát, folyton magamutogató táncot jár a közösségi oldalán, ahol "bérunióért" gyűjt álságosan aláírásokat. Álságos egyrészt, mert már tisztáztuk, hogy erre az EU Bizottság dokumentuma nem jogosítja fel őket. Másrészt azért álságos, mert Budai "munkanélküliként" a politikai funkciói miatt már rég elérte a béruniót, hiszen közel 500 ezer ft-os jövedelme megfelel egy nyugat-európai jövedelemnek.

Kikérem magunknak - a jászsági lakosság többsége nevében - és felszólítom a valóságtól elrugaszkodott Budai Lórántot, az összes valósággal szembesülni képtelen társával együtt, hogy korrigáljon a következő lap (vagy újság) számának címén, mert a legnagyobb jóindulattal is csak a "Jászok 10%-nak hangja" lehet! Ismétlem: nagyon nagy jóindulat mellett... Nem kell többet tenni, mint megtekinteni a legutóbbi közvélemény-kutatásokat...

Az már csak "apró" részletkérdés, hogy milyen forrásból származik anyagi fedezete Budainak egy minőségi nyolc oldalas havilapra. Az már csak "apró" részletkérdés, hogy a Jobbiknak miből telik országosan minden választókerületben egy-egy hasonló lap kiadására, ami választókerületenként 8-9-10 millió ft-os költség lesz a jövő évi választásokig... Szorozzuk csak meg ezt az összeget a választókerületek országos számával...

   Az apró részletkérdésekre egyetlen elfogadható válasz és magyarázat létezik: Létezik egy Simicska nevű ember, aki miközben illuminált állapotban (ő megteheti) obszcén tartalmakat firkál fel (saját???) hirdetőfelületeire a veszprémi éjszakában, milliárdos nagyságrendben "adományoz" plakáthelyeket a Jobbiknak. Csak úgy... Mert megszerette őket és mert ajándékozó kedvében szokott lenni mostanában...  A Jobbik pedig MINDENT MEGTESZ, MINDENT ELKÖVET A PÉNZÉRT ÉS A HATALOMÉRT! Már sokadszor KÖPI SZEMBE ÉS TAGADJA MEG SAJÁT MAGÁT ÉS EGYKORI SZAVAZÓINAK TÁBORÁT!

    A JOBBIK MINDEN LÉPÉSE BŰZLIK A TÖRVÉNYTELEN KORRUPCIÓTÓL ..MI LENNE HA HATALOMRA KERÜLNÉNEK?

   Tudjuk, hogy Simicska mindent megelőlegez (hiszen megteheti), de azt se feledjük, hogy semmit nem áldoz fel úgy, hogy ne akarná kamatostól visszavenni. Nem a Jobbiktól -hiszen ezeknek a szerncsétleneknek folyton adományokra, pénzforrásra és plakáthelyekre van szükségük- hanem az emberektől. Ebben rutinja van Simicskának. Emlékeim szerint valami hasonlóért akarta a Jobbik elszámoltatni még pár évvel ezelőtt, de aki a Jobbiknak ad, az már nem ellenség. Számukra... Mert MINDENT A PÉNZÉRT ÉS A HATALOMÉRT elve felülírja mindazt, amit a közelmúltig vallottak. Már az egykori "zsideszes" simicska-oligarcha sem ellenség és ahogyan láthattuk az egykori "rohadt, mocskos komcsik" is "baloldali honfitársak" lettek a Jobbik szótárában.

   Hányingered van? Nekem is...

  A simicska-féle emberek jelleme nem változik. A simicska-féle ma még ittasan Orbán Viktor miniszterelnökről firkálja fel éjnek idején, hogy "g..ci", de a simicska-félének holnap bárki - így Vona Gábor is- lehet "g...ci". Mert a pénztől megszédült emberekben, amilyen Simicska, a jóérzésnek és mértéktartásnak a nyoma sem található.

15070219639082435_800x600.jpg

15070223436448083_800x600.jpg

 

   Budai Lóránt kiállhat a Jászok (8-10%-nak) hangjaként is, vagy akár szánalmas magamutogatóként is a hazugságaival együtt egy kátyú közepére... Mindig ugyanaz a kátyús fotó a hatásvadászatának eszköze... Azt az utat, amire szánalmasan mutogat Budai a havilapjának (újságának) fotóján, példaértékűen felújították a Jász Világtalálkozóra!  Továbbá, ha már az utak minőségénél tartunk, tényekkel igazolható, hogy a Fidesz kormányzása alatt, Pócs János képviselői mandátumai alatt elkészült a Jánoshida-Jászboldogháza útszakasz, miközben Budai ugyanarra a kátyúra mutogat:

jaszboldoghaza_1.jpg

 

 

jaszboldoghaza_3.jpg
jaszok_hangja0007_1.jpg

 

 

 

 

 

A Fidesz kormányzása alatt, Pócs János képviselői mandátumai alatt a Jászberény-Jászfelsőszentgyörgy útszakasz is elkészült, miközben Budai ugyanazokra a kátyúkra mutogat:

jaszfelsoszentgyorgy.jpg

 

 

jaszok_hangja0007_1.jpg

 

 

 

 

,

 

 

 A Fidesz kormányzása alatt, Pócs János képviselői mandátumai alatt a Jászapáti -Jászszentandrás útszakasz is elkészült, miközben Budai ugyanazon kátyú fölött siránkozik:

jaszszentandras_2.jpg

szentandrasi_ut_atado_105_1.jpg

 

 

 

 

 A Fidesz kormányzása alatt és Pócs János képviselői mandátumai alatt a  jászdózsai bekötő út, a jásziványi bekötő út és  a Hatvan - Jászfényszaru körförgalomig vezető út is elkészült, miközben Budai ugyanazon kátyú fölött siránkozott:

jaszfenyszaru.jpg

jaszdozsa.jpg

jaszdozsa_2.jpg

jaszivany.jpgJelenleg kormánydöntés van a Jászfényszaru-Jászberény és Jászkisér-Tiszasüly szakaszok teljes felújításáról, 6.2 MILLIÁRD Ft értékben. Ezen kívül  minden településen tucatszám újultak meg belterületi utak. Jászjákóhalmán, Jászszentandráson, Jászágón és más településeken! EZEK TÉNYEK,  nem hazug vagdalkozások.

Miközben elképzelhető, hogy mindig létezhet egy olyan útszakasz, ahol majd talál a "jászok 8-10%-os hangja" egy-egy kátyút és odaállhat mutogatni, előtte tisztelettel kérem, hogy tanulmányozza a testbeszéd tudományos leírásait, hogy szembesüljön Önmagával és szerezzen tudomást arról, hogy amilyen gesztikuláló fotókat önmagáról közzétesz, azok milyen ember jellemére vallanak... És azzal is szembesüljön, hogy ezt pszichológus szakemberek állítják róla, nem fideszes pártkatonák.

Még néhány fotó azért itt állhat, hogy ellensúlyozza a kátyús felháborodást:

jaszago.jpg

jaszapati.jpg

jaszapati_2.jpg

jaszbereny_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  A Jászok hangja  Budai a közbiztonság hiányosságaira is rámutat. Szégyellje magát !   

A Fidesz-kormány  270 MILLIÁRD (!!!) forintot forditott határvédelemre. Tisztelet -ezúton is- a Jászsági rendőröknek akik egyszerre védték a Jászságot (lehet, hogy a jászok hangja ezt nem érzékelte) és vállaltak szolgálatot a határnál.

hatarvedelem.jpg

hatarvedelem_1.jpg

    Minden migráns-áradat ellenére, minden egyéb megpróbáltatás ellenére állítom én is, hogy sokkal  jobbak a közbiztonsági adatok a Jászságban mint bármikor ezelőtt, de nem vitatom, hogy soha nem lesz tökéletes ahogy sehol nem az a világban. Mindig létezni fognak emberek, szerveződések, vagy akár szélsőséges, vagy szélsőségességüket leplező pártok, akik a mindenkori felelős kormányoknak meggyűjtik a dolgát közbiztonsági szempontból is.

Addig is megnyugtató számunkra, hogy egyre több fiatal teszi le az esküt és ígéri, hogy élete és testi épsége árán is meg fogja védeni mindazt, amit ma még nemzeti értékként tartunk számon és amibe gátlástalanul, a hatalom megszerzésének érdekében egyesek belegázolnának...

 

620x0.jpg

    Budainak üzenem: ha valóban a Jászok hangja akar lenni, akkor az én hangomat és mondandómat is harsognia kell és KÖTELEZŐEN az én álláspontomról is tudósítania kell a havilapjában...

 

 

 

süti beállítások módosítása