ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

A jelenlegi felállásban a Jobbik napjai meg vannak számlálva

2017. december 04. - MÉRTÉK L.

Tudtam, hogy Vona Gábor politikai sántikálásai előbb-utóbb megtermik a megfelelő gyümölcsöt.

Novák Előd, a Jobbik egykori oszlopos tagja, alapembere egy terjedelmes posztban számol be arról, hogy sokan a Jobbikban csupán egy alkalmas pillanatra várnak, hogy megpuccsolják a köpönyegforgató Vonát.

245337233c4ff6e6284b339e8058f3c92ad04bf8.jpg

Vona Gábort nem csak Novák osztotta ki rendesen, hanem néhány napja Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás is minősíthetetlennek nevezte, amit a jobbikos pártelnök művelt a pálfordulásaival. De már olyan sokszor és sokat forgolódott, hogy csoda, ha nem szédült még bele...

"Ide süllyedtünk: a CEU alapítója és korábbi rektorhelyettese, George Soros helytartója az Alfahíren is hirdetheti, a pártlap által is büszkén kiemelve, hogy „a radikalizmusától (és radikálisaitól) megszabadult Jobbik" mennyivel jobb lenne a magukfajták számára kormányon, mint a Fidesz, hiszen a Jobbik pl. "teljesen megváltoztatta Brüsszellel kapcsolatos álláspontját", s legutóbb Soros embereként már ő maga moderálhatta a béruniós Jobbik-konferenciát" - írja Novák Előd.

Ezt követően a következőképpen figyelmezteti Vonát:  

"kitartást kívánok a Jobbikban magunkfajtáknak (hiszen sokan vannak, néhányan még a frakcióban is, várva egy alkalmasabb pillanatot), hogy innen még vissza tudjuk majd egyszer fordítani a szekeret..."

Novák azt is megemlíti, hogy Morvai Krisztinával még 2014-ben 21%-os támogatottságot élvezhetett a párt úgy, hogy közben nem adta fel értékrendjét, meggyőződését, elveit senkinek a kedvéért.

A Jobbik jelenlegi jellemtelen, köpönyegforgató politikája szűk kis régiónkban, a Jászságban is gyümölcsöt termett. Budai Lóránt selfiekirály képviselőjelölt odáig "vezette" a jászsági Jobbikot, amely hangulatban már csak ennyien voltak kiváncsiak a párt országos elnökére, amikor Jászberénybe látogatott:

760x0.jpg

Azt hiszem, teljesen rendben van ez így...

süti beállítások módosítása