ÉBREDŐ JÁSZSÁG

ÉBREDŐ JÁSZSÁG

"Jelölt" a kampány küszöbén

2018. január 16. - MÉRTÉK L.

"Az elmúlt évek során talán az átlagosnál is többet foglalkoztam a jászsági utak állapotával. Ez azonban nem egy tudatos döntés volt a részemről.”- olvasható Budai Lóránt Facebook oldalán.

           Budai nem árult el semmi újat nekünk. Megszoktuk, hogy nem sok „tudatos” cselekedetével kényeztette a jászságiakat az elmúlt években.

           A képviselőJELÖLT úrnak mostanában szívügye lett a Jászság úthálózata, ezért elhatározta, hogy felméri az összes mellékút állapotát és nagy szorgalommal osztja meg Facebook oldalán. Olyannyira komolyan vette saját magától származó megbízatását, hogy néhány rosszabb állapotban lévő (mellék)útszakasz térképét a karjára is rátetováltatta.

            Mivel a Jászságban a 2018-as választásokon Budai úr esélye nagy vetélytársa a nullának, aggodalomra semmi okunk, de nem lepne meg, ha  2018-2022 között, amikor vélhetően a jászsági mellékutcákat is mind leaszfaltozza a Fidesz, nem marad más hátra, minthogy újabb területen keressen selfie-témát magának a jászsági jobbikos (örökös) jelölt a következő kampányígérettel:

Ha csupán egy napig országgyűlési képviselő lehetnék, leaszfaltoztatnám a Holdat is! – Minden kátyú legyen olyan sima mint a fejbőröm! Bízzanak bennem! Lécci!”

budai_hold4.jpg

süti beállítások módosítása